Sorrettu isäntä

Mielipidevanki

Meillä kävi eilen vieraita. Monta kertaa. Eka meillä kävi yksiä naisia ja minityyppejä. Musta se oli tosi epistä ku mä jouduin olee vaan muualla vankina enkä saanu ollenkaan mennä olkkariin niitten vieraksien kanssa. Mua yritettiin hyvitellä jollain sekundasikasipsillä mut mä en menny lankaan vaan mä mökötin niin kauan et pääsin vankilasta. Mä näytin niille vaan mun pyllyä et siinä teille jos ei seura kiinnosta. Musta ei oo reiluu et MÄ en saa mennä MUN sohvalle jos siellä on joku vieras minityyppi. Ja ei oo kans reiluu jos joku tulee MUN luokse kylään ni sit vaan pidetään sylissä jotain minityyppiä eikä yhtään MUA lulluteta tai katota kun MÄ syön mun luuta. Äispäki liitty siihen reilukerhoon ja piti sylissä sitä yhtä minityyppiä ja näytti sille maisemia ikkunasta. Mä kaaputin epis-äispän kättä ja sanoin et MUT pitää ottaa syliin ja MÄKI haluun nähä siitä ikkunasta, mut se oli epis eikä yhtään ottanu MUA syliin sillo. Vasta myöhemmin ois ottanu mut en mä sillon enää halunnu. Ku sillon vaan oisin halunnu kun se minityyppikin oli siinä. Ku se on MUN eikä minkään minityypin äispä.

Onneks ne muut vieraat ei tuonu mitään minityyppejä ni sit mä sain olla taas tähti. SE oli oikein.

Advertisement

6 responses

 1. Mummiälestä tollaset huomionkipeet mini-ihmiset ois pitäny vangita. Tosi hävytöntä, että sä syyttömänä jouduit kaltereitten taa. Pyllyn näyttäminen oli ihan oikein. Nih.

  6 helmikuun, 2010 11:30 pm

  • No ihan nii! Samaa mieltä!

   6 helmikuun, 2010 11:45 pm

 2. Anna

  Kummallista meininkiä…ensin sun äispäs lemuilee potentiaalisille sisarushajusille ja sitte teillä käy minityyppejä….ne minityypithän saattoi olla myöskin sisarusmalleja…semmottisiakin on. Kummastakohan nyt on kysymys?

  7 helmikuun, 2010 4:06 pm

  • Ei mitään typeriä minityyppejä meille kiitos. En tartte sellasta. Ne on ihan tyhmiä ku niitten kaa ei saa ees leikkii.

   7 helmikuun, 2010 4:17 pm

   • Anna

    niii…i…niitä tarttis vaan vahtia…ois aika raskasta hommaa… Vaikka ne lemustaakin aika hyvälle…oon joskus päässy lenkuralla lemustamaan… Jospa ne oli vaan joitakuita, jotka ei ymmärrä kuninkaalisten ja meidän muitten kameleitten päälle…..

    7 helmikuun, 2010 5:32 pm

 3. Aika törtsyä vangita sut tolleen!

  7 helmikuun, 2010 6:49 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s