Ohjelmaa talvipäivien varalle

Mä aina joskus tsiikailen telkkaria. Mun suosikkiohjelma on Snuukkeri, siinä on palloja ja ne viilettää siinä ruudulla reunasta reunaan. Sit mä yritän ottaa ne pallot kii mut en oo vielä saanu. Se ei oo ihan helppo peli, että kaikki ei sitä pysty pelaamaa, ni siks just se on erittäin sopiva tälläselle kuninkaalliselle niinku mä.

Nyt mä oon kummiski löytäny toisenki suosikkiohjelman.

Tosi jännittävä ohjelma!!

Sitä näytetään meiän kylpyhuoneessa aina välillä. Ei sitä ennen oo näytetty, ennen siinä kohtaa oli vaan sellanen tylsä suriseva laatikko, mutta nyt siihen on tullu sellanen ruutu josta voi kattoa tätä mun uutta suosikkiohjelmaa. Äispä sanoo että sen ohjelman nimi on 40 asteen kirjopesu. Kuulostaa tosi jännittävältä ja sitä se onki!

Mä katon siitä ruudulta kun siellä vilahtelee kaikkee juttuja välillä hitaasti ja välillä tosi nopeesti. Mä yritän saaha niitä jutskia kii, vähän niinku snuukkerissaki yritän niitä palloja. Tuollaki oon nähny yhen pallon kerra. Mut en oo vielä saanu mitään kii vaikka oon kyllä yrittäny. Tääkin on selkeesti kuninkaallisille sopiva ohjelma, just mun kaltasille komeille kovisjätkille. Selkeesti Miesten ohjelma.

Mä näin pallon! Ihan varmasti näin!

Siellä näkyy joku koiraki!

Advertisement

11 responses

 1. Turo

  Wau! Toi on ihan uus ohjelma mullekkin! Äippä sano et meillä ei näy tuo kanava. Voisin joku kerta tulla siun kaa viettämään poikien iltaa ja kattoo yhessä tota kirjopesua.

  21 helmikuun, 2010 5:16 pm

  • Joo! Loistava idea!! Tuuuuu! Voitas syyä sikasipsejä ja kattoo Kirjopesua.

   21 helmikuun, 2010 6:49 pm

 2. Meilläkin taitaa näkyy toi kanava. Oon joskus syrjäsilmällä nähny. Ei ollu mun mielest kyl hirmeen hyvä, mut jos se onki poikien ohjelma ni en mä sitä sillon tajuiskaan.

  21 helmikuun, 2010 8:21 pm

  • Se on varmaan just poikien, tai siis MIESTEN ohjelma. Ehkä tytöt tykkää kylmästä ja pojat Kirjopesusta. Niin se kait on.

   21 helmikuun, 2010 10:24 pm

 3. Toi on varmaan joku niistä taivaskanavista, ku meillä ei näy lainkaan tollasta. Eikä meillä oo ees tollasta telkkaria. Mutta mummiälestä näyttää kauheen kiinnostavalta ohjelmalta toi kirjopesu. Mä yleensä kattelen eläinohjelmia. Ne on musta aika mielenkiintosia.

  22 helmikuun, 2010 10:31 am

  • Mäki oon kans joskus kattonu eläinohjelmia telkkarista, yleensä sellasia haukkuvia koiria. Mut näky tuollaki ohjelmassa yks koira, näätkö tossa kuvassa? Se ei kyllä haukkunu, tuijotti vaa.

   22 helmikuun, 2010 11:16 am

   • Joo mä näin. Sillä oli aika samanlaiset korvat ku sulla. Yrittää vissiin matkia sua ku sä oot kunkuista kunkuin.

    22 helmikuun, 2010 4:40 pm

 4. Anna

  Kait se on kunkkujen kanava. Meillä on keskikerrassa semmonen korkea melkein koko seinän ruutu, josta voi kanssa kattoo ohmeleita. Aina kun mä katon niin siellä on semmonen cairnien tuijotusohjelma. Se tyyppi yrittää matkia meikäläistä. Joskus sieltä näkyy sitten ihan ku sinä Onni juoksisit meiän pihassa tai sitten PA ajaa autolla pihan poikki.

  28 helmikuun, 2010 12:02 pm

  • Mä en oo nähnykään sellasta tuijotusohjelmaa, mut ei mikään ihme jos se yrittää matkii sua kun oot niin hieno tyttö. Mutta että mä olen ollu kanssa teiän telkkarissa? Vähänkö hienoo!! Mut siihen Kirjopesu-ohjelmaan mä haluisin kanssa silti.

   28 helmikuun, 2010 7:44 pm

 5. Meillä mamma ei päästä mua katsomaan tota ohjelmaa. Kissat kyllä pääsee, mutta mä en. Epäreilua. Oliko hyvä show?

  Mä tykkään vahtia ikkunasta lapsia. Kissat opetti sen mulla, ja nyt en vaihtaisi sitä enää edes telkkariin. Välillä näkee jopa kun joku sotkee mun reviiriäkin, silloin mä ilmoitan siitä kovaan ääneen.

  28 helmikuun, 2010 9:03 pm

  • Se on tosi hyvä se ohjelma, meitsi tykkää. Yllättäviä käänteitä siinä. Tosi epistä siis että kissat saa kattoo sitä ohjelmaa mut sä et. Mee istumalakkoon, jos se auttas.
   Mä en nää ikkunasta ulos ni mä en voi katella sieltä ulos. On mulla yks ulkokyyläyspaikka mut se on melkeen aina piilossa ni ei siitäkään oo mitään hyötyä. Kerran näin siitä kun äispä käveli ulkona ilman mua ja hävis näkyvistä. Se oli kamalaa.

   28 helmikuun, 2010 10:27 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s