Junamies-automies-reissumies Onni

Junamies Onni

Ekana äispä haluu että mä kiitän kaikista Onninpäiväterkuista eli Onnitteluista mitä mä sain eile ku oli Onnin päivä. Mä olin vähä lomareissulla ni en ehtiny sillo tänne raportoida. Ni että kiitti vaan kaikille, nyt voi tuua kaikki lahjat kun oon jo kotona.

Mä matkustin junalla. Se oli ihan samista niinku ennenki, eli aika tylsää. Ei saa mennä kenenkään luokse eikä riehuu eikä syyä roskia lattialta eikä tehä mitään muutakaan kivaa. Siellä oli sellanen junatäti joka osas todella arvostaa tällästä komeeta ja älyttömän fiksua yksilöä niinku mä. Mä sain rapsuja ja sain matkustaa ihan ilmatteeks ku oon niin ihana! Äispä on hirveen nihkee junailija. Onneks sillä oli ees hyvät eväät mulle, ni ei ollu ihan turha reissu. Eikä silleenkään ollu turha reissu ku me löyettiin Turo sieltä mihin mentii!

Automiehet O ja T

Me taas hengailtii Turon ja Tyynen kaa. Oonko mä kertonu siitä koskemattomuustalismaanista? Ku meillä on sellane, ja se joka sen saa ni on paras. Me taistellaan siitä ja yritetään salaa viiä se toiselta. Mä söin osan siitä ni nyt mulla on sit ehkä ikuinen koskemattomuus. Tyyne on aika kovis vaikka se onki tyttö. Mä en oo ennen tavannu tyttöjä noin läheltä ja noin monta kertaa. Tyyne on kyl tosi kovis, melkein yhtä kovis ku mä ja Turo, vaikka se onki tosi pieni.

Kolme Kovaa Kaverusta

Me autoiltii Turon kaa Kostin ja Eetun luokse. Eetu alko vänkää mua ja mä sanoin sille monta kertaa että ”älä viitti ku mä oon mies!”. Me Turon kaa leikittii keppijuttuja pihalla ja mä kävelin liukkaalla jäällä. Muut ei halunnu kävellä siihen liukkaaseen, ne vaan meni ympäri mut mä menin siitä missä ei ollu lunta koska oon tosi rohkee. Sisällä mä tsillailin ja ootin ihan nätisti keittiössä et jos jostain putois jotain herkkuu ni meitsi ois hollilla. Ni sit jotain putos, mut se oliki Mummi eikä herkku! Mä menin vähän kauemmas nukkuu ku putoilevat Mummit voi olla vaarallisia… Sit ku Mummi lakkas putoilemasta ni me saatiin pullaa, nam.

Advertisement

6 responses

 1. Tyyne

  Moi taas Onni!

  Tuli vaan mieleen yks juttu… En tiedä muistatko viikonlopusta mut mä vähän hiilestyin sulle kun meinasit pihalla ottaa sen puoltoista metriä pitkän kepin multa… Oisin siis varppina jaksanu kantaa sen kepin vaikken ite painakaan ku pikkusen reilu kolme kiloa… (äippä punnitsi mut eilen).
  No joka tapauksessa oon antanu sulle anteeks sen eli kameleita ollaan, jookos?
  Aattelin vaan kysyä ettei meillä oo sitä zkitsmaa meidän välillä…

  2 maaliskuun, 2010 7:57 am

  • Ootko sä kasvanu?! Tosi hienoo, kohta sä oot varmaan jo yhtä iso ku mä ja Turo!
   Joo en mä jaksa olla pitkävihane, kyl mä ymmärrän et sä suutuit siitä. Suutuinha mäki ku sä veit mun häpimiilin. Mut ei muistella pahalla, leikitää taas ens kerralla lisää!

   2 maaliskuun, 2010 8:15 pm

 2. Moi Onni Onnekas!

  Me ollaan seurattu sun plokias jo pidemmän aikaa, mutta nyt vasta tuo emäntä uskalsi tehdä meille oman. Pistettiin sut jo tuonne meidän kaverilistaan, jees!

  Pidä ittes miehenä, ja takajalka korkeella!

  2 maaliskuun, 2010 6:17 pm

  • Vähänkö siistiä että teilläki on oma loki nytte! Tää on kyllä tosi tärkee ilmottelukanava tälläsille SUPERkoirille ja kuninkaallisille ja muutenki tärkeille tyypeille. Ku ei kaikki aina pääse lukee mun viestejä tosta mun kadun varresta, ni ne voi sit lukee mun julistukset täältä. Takajalka on korkeella, varsinki jos rapsuttaa siitä sopivasta kohasta!

   2 maaliskuun, 2010 7:57 pm

 3. Anna

  Ilmankos sä et oo ollu näkysillä. Jätin sulle nimppariterkut melkein rapun pieleen, josta tuli tietty sitte himassa sanomista. Mut en keksiny muutakaan konstia, ku ei ollu ketään näkysil eikä kuuluvil. Oon vähän kade, meikä ei ole koskaan päässy sarjaan ”minä isolla junalla matkustan, hm, hm, mhm, hmmmmmm….”

  2 maaliskuun, 2010 7:47 pm

  • Älä turhaan oo Anna kade, se junamatkailu on ihan pönttöö, ihan tympälettä koko juttu, täysin yliarvostettua.
   Mä luin sun Onnitteluviestin, kiitti! Mäki jätän välillä toho pihalle viestejä sulle ja muille pihakameleille, ni munkaan äispä ei tykkää vaan alkaa heti mylviä. Mun mielestä se on silti ihan ookoo, mylviminen on tyhmää.

   2 maaliskuun, 2010 8:02 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s