Ei oo mun juttu

Mä haluaisin nyt antaa vähän palautetta. Nimittäin ku mua on vähän käyny ärsyttää se kun toiset pojat alkaa lääppii mua, vaikka en TOD. haluis sellasta ku haluisin vaan leikkitapella ja painii!

Vähän aikaa sitte, tuli sellane keskenkasvune siperialainen vastaan MUN kadulla, ja se alko heti lääppii ja mä olin aluks ihan kärsimälline mut sit jossain vaiheessa tuli raja vastaan ku mä en saanu yhtään haistella sitä ku se vaan lääppi. Ni mä sanoin sille sit et ”Nenä irti, ahdistelija!”. Mut se ei uskonu vaan alko taas lääppii, ni mä sanoin et ”Nyt irti mun munista, pönttöpää!”. Mut se ei siltikään uskonu vaan alko TAAS lääppii ni sit mä en enää voinu pysyä kärsimällisenä vaan meinasin antaa sille dunkkuu. En vaan ehtiny ku äispä päätti just sillon et me jatketaan matkaa. Mä vaan ehdin rääkästä sille et ”Tuuppa vielä tänne meitsin huudeille ja ahdistele ni mä sanon mun Turolle et tulee tänne ja me annetaan sulle yhessä dunkkuu!”.

Tänää me mentiin puistoo, ni siellä oli yks saksalaine, joka oli ihan yhtä törkee ku se siperialainenki. Heti ku mä pääsin portista sisää ni tää saksalaine alko nuuskuttaa mun piip-pelii ja mä yritin taas olla kärsimälline, ku eihän vähän haistelu oo pahasta. Mut sit ku se alko liimautuu sinne ja rupes vielä halaileekki, ni sit mä menetin mun kärsimällisyyden ja aioin pistää sen saksalaisen pakettii. En taaskaa ehtiny, ku just sillo äispä päätti et me jatketaan matkaa. Mä en melkeen ikinä ehi kurittaa mun ahistelijoita ku äispä haluu aina just sillon jatkaa matkaa.

Mut ihan vaan tiedoks kaikille; mä en oo sellanen poika ja mä en tykkää siitä et mun piip-peliä aletaan vainota. Ni että jättäkää mun pelit rauhaan ja keskittykää painimiseen!

Advertisement

12 responses

 1. Onpa tosi outokäytöksisiä poikia siellä sun huudeilla. Mummielestä toi kuulosti tosi katu-uskottavalta ku huusit, et annatte sille klähmijälle Turon kaa dunkkuu. Sun mamma on vissiin vähä turhan vilkasliikkeinen, ku et oo ehtiny könittää niitä tympälepoikia.

  3 maaliskuun, 2010 9:32 pm

  • Se on NIIIIIIIIIIIIN hidas muute mut sit tollasissa tilanteissa se yleensä keksii et sillä on 2 jalkaa ja niitä liikuttamalla pääsee paikasta toiseen yllättävänki nopeesti…

   3 maaliskuun, 2010 10:11 pm

 2. Ja ainii. Mullaki on tympäle kokemus eiliseltä koirapuistoreissulta. Siel oli sellanen Into. Iso Into oliki. Ja koko ajan rääkkäämässä pienempiä. En tykänny. Kiipesin mamman jalkaa pitkin sylkkyyn ja se tajus, että mä en haluu olla tyhmä-Intojen kans puistossa.

  3 maaliskuun, 2010 9:34 pm

 3. Kuulostaa kuule aika kauhealta! Voi sua Onni-parkaa! Ei piip-peliin saa koskea jos ei tahdo!

  3 maaliskuun, 2010 10:25 pm

  • Eiks vaan ei saakkaan! Musta se on tosi tyhmää.

   3 maaliskuun, 2010 11:05 pm

 4. Mun mielestä monet pojat on tosi tyhmiä ku ne käy haisteleen mun pyllyä vaik se ei tod. oo niitä varten! Mä aina sanon niille siitä ja jotkut uskoo mut sit toiset ei.
  Sä voisit Onni alkaa mun henkivartiaks ni kukaan tyhmä poika ei tulis haisteleen mua ku en taho. Sä voisit huutaa niille kaikenlaista nasevaa.

  4 maaliskuun, 2010 11:50 am

  • Mä oon kyllä tosi hyvä huutelija tarvittaessa. Osaan nalkuttaakki aika nasevasti.

   5 maaliskuun, 2010 4:49 pm

 5. Turo

  No just! Onpa aika huonoa käytöstä! Vaikka pakkohan se on myöntää että lähteehän miultakii välillä hommat tassusta, mutta sie oot sentäs siinä juonessa aina mukana! Ei ilman lupia saa ruveta lähentelemään jos ei oikeesti ole edes läheinen! Miä kyllä piän siu puolia jos tommosia vastaan tulee. Sytyn meinaa nollasta sataan kahessa sekunnissa ni en usko et teijän äispäkään kerkiää edes kissaa sanomaan kun ne ahistelijat on jo nipussa ja myö tanssitaan voiton tanssia ympärillä! Pidä itses miehenä toveri!

  5 maaliskuun, 2010 4:47 pm

  • Kiitti kamu ja kaveri. Mä tiesin et suhun voi luottaa. Voitasko harjotella sitä voiton tanssia jo vähän valmiiks ens kerralla ku nähään?

   5 maaliskuun, 2010 4:51 pm

   • Turo

    Miulla onkin jo parit askelkuviot valmiina reenattuna, siä opit ne kyllä nopsaan…

    5 maaliskuun, 2010 4:53 pm

   • Kuul!

    5 maaliskuun, 2010 5:08 pm

 6. Anna

  No johan on mualiman meno äityny kummaliseks. Oon aina luullu, että vain meillä tytöillä olis noita onkelmia. Nyt kun meikä on jo tämmönen ikäleiti, niin on vähentyny nuuskuttelut, mutta joskus silti joku luulee nuoreks likaks. Oon joskus ärähtäny, mutta useimmite on riittäny kun oon nostanu korvat pystyy ja jatkanut matkaa. Sun äispä on ihan oikeessa niiden kahden jalan liikuttelussa, se auttaa. Paras esittää vaan ylpeetä….

  6 maaliskuun, 2010 12:19 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s