Pappa, remontti ja murisija

Murisija ja turvaväli

Pappa kävi meillä kylässä ja toi mukana remontin ja murisijan. Pappa on huippu mut remontti oli tympäle ku mä en saanu osallistuu. Mä en saanu mennä olleskaan sinne missä tapahtu vaan mun piti oottaa oven takana vaan. Oven takana oli sit kans sellane murisija. Se alko aina ihan yks kaks murista ihan tosi kovaa ja mä säikähin. En mä pelänny tietenkää ku oon tosi kovis, mut onhan tollanen nyt tosi vaarallista kun tolleen alkaa vaan joku murista vaikka en oo mitään tehny sille. Äispä yritti pakottaa mut sen murisijan kaa samaan kuvaan mut mä en halunnu. Joku roti sentäs.

Papalla oli kans vissiin kauheen paljon matkatavaroita. Meillä oli kaikkee tavaraa ihan jokapaikassa ihan väärissä paikoissa ja se oli tosi pelottavaa inhoittavaa! Mä en meinannu uskaltaa päästä ees kulkee rappusissa ku tavarat oli melkeen kokonaan siinä eessä. Huh.

Mä saunon leikisti

Nyt Pappa on jo lähteny ni arvatkaa mitä mä huomasin. Mun sauna on muuttunu! Se on ihan kiva sauna vieläki, mut sinne on tehty ansa. Ku ennen mä sain ihan ite avattuu sen oven, ni nyt en saa. Se ovi on ihan väärinpäin ni se ei aukee ollenkaan siitä mistä sen pitäis. Mä joudun aina huutaa siellä että ”tulkaaaaaaa avaaaaaamaaaaaaaa!” että mä pääsen sieltä pois ollenkaa. Pikkupaniikki… Mut on se sauna kiva silti. Siellä on lämpä ja hyvä nukkuu.

Advertisement

11 responses

 1. Aika siistiä, että sulla on uus sauna. Mä en oo koskaan ees käyny saunassa. Kannattaisko? En kyl tykkää vedestä, ja saunassa on vissiin vettä. Vai oonko mä ymmärtäny väärin? Ei tossa kuvassa kauheesti oo vettä.

  17 maaliskuun, 2010 12:26 pm

  • Oot oikeessa; oot ymmärtänyt väärin. Saunassa ei oo vettä JOS saunoo yksin. Mäkään en tykkää vedestä mut saunasta mä tykkään. Kannattaa kato saunoo aina ennen muita ja muitten jälkeen, ni sillon on parasta eikä yhtään märkää. Saunassa on ihanan lämpä ja siellä on hyvä nukkuu.

   17 maaliskuun, 2010 4:05 pm

 2. ai mää kait saunon aina vaikka siellä oliski vähä vettä, mut suihkuun en kyllä mee! ja sitä saunan vettäki kantsii vältellä, se ei oo yhtään kivistä.

  mut saunominen on parasta ihmisten kanssa ❤

  17 maaliskuun, 2010 6:21 pm

  • Se kiville menevä vesi onkin pahinta, sen takia mä en haluu nuitten muitten kaa saunookaan vaan saunon mieluumminki yksin.

   17 maaliskuun, 2010 6:40 pm

 3. Turo

  Kaikkien kanssa on kivaa saunoa! 🙂

  17 maaliskuun, 2010 9:45 pm

  • Mä voin saunoo kyl Turo sun kaa mut en mä noitten muitten kaa haluu… Ne heittää vettä ja se on vaarallista…

   18 maaliskuun, 2010 8:29 am

 4. anna

  No voihan hitsis…meilläkin on saunanovi nykyään nurinperin…onkohan se jotain uutta vashonia? Tosin nyt on saunan ovessa telkku – iso, harmaa ja korkee telkkuruutu, josta näkee mitä tapahtuu…. Onko teilläki semmottine?

  20 maaliskuun, 2010 3:18 pm

  • Se onki jännä juttu, ku nimittäin meiän ovi onki nykyään pelkkä ikkuna! Kyllä mä ovia osaan avata mut en oo ikinä yrittäny avata ikkunaa…

   20 maaliskuun, 2010 3:36 pm

 5. Moi Onni!

  Me ei oikein tiedetä, mikä tommonen sauna on. Mutta kuulostaa kivalta!

  – M & H

  21 maaliskuun, 2010 9:12 pm

  • Sauna on sellane paikka kotona missä on tosi lämmintä nukkuu vaikka ei siellä paista aurinko. Siellä on eri tasoja ja mä oon tietty aina siellä kaikkein korkeimmalla tasolla ku mä oon kunkku ja ne on kaikkein ylimpiä. Joskus ihmiset heittelee siellä vettä ja se on vaarallista ku voi vahingossa kastua. Siks mä en ikinä haluukkaan olla siellä ihmisten kaa vaa yksin vaa tai Turon kaa.

   25 maaliskuun, 2010 12:55 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s