Ruttukuonojen kevätretki

Se oli tosi hyvä keppi

Meillä oli eilen aika kiireinen päivä ku me käytiin aika paljon kaikissa paikoissa. Ekana me käytiin puistossa aurinkolenkuroimassa. Siellä oli onneks kameleita, ja huippuja kameleita oliki! Siellä oli yhet Hilma ja Väinö. Mä halusin tehä Hilmasta mun tyttöystävän ja kisailla Väinön kaa, ne on superhuippukameleita! Meillä oli sikapossuhauskaa ja me kirmattiin siellä niin kauan et meille tuli väsy. Me tapeltii kepeistä ja risuista ja muuten vaa. Meillä oli hirveen kivat leikkitappelutki, ihan parhaat! Me ollaan vähän samiksen näkösiä vaikka ne oli Englantilaisia ja mä oon Bostonilainen. Meillä on samanlaiset nenät, ehkä siks meillä oliki niin huippuu yhessä.

Sit ku mä olin käyny nukkumassa kotona aurinkopäikkärit sohvalla ni me lähettiin autoreissulle äispän kaa. Me autoiltiin ihan uuteen paikkaan ja sieltä löyty lisää melkein samiksia samisnenäkoiria. Siellä oli Ranskalaisia koiria ja ne oli melkeen niinku mä paitsi että mä oon Bostonilainen ja ne oli Ranskalaisia. Siellä oli varmaan menossa joku Ranskalaisten kokoontumisajo ku niitä alko tulla joka autosta ja joka lumimöykyn takaa niitä Ranskalaisia. Niitä oli TOSI paljon, ainaski miljoona!! Me mentiin yhessä niitten tsiljoonan Ranskalaisen kaa lenkuroimaa ja mä sain sellasii perskärpäsii siellä, yhen nimi oli Unto ja sit yhet toiset oli Matti ja Teppo. Ne on kai jotain julkkiksii. Mä en meinannu melkeen millään päästä niistä eroon ku ne halus niin kovasti olla mun kavereita.

Mua vähän väskätti ja oli kans aika kylmä ni mä en oikeen jaksanu innostuu niitten Ranskalaisten jutuista silleen. Mä halusin vaan äkkii takas autoo ja kotii ja lämpää ja nukkuu. Onneks me sit lähettii kotii ja mä pääsin saunaa nukkuu. Mä nukuin iha ite yöpäikkärit ja aamupäikkärit ja aurinkopäikkärit, ja sit äispän kaa iltapäikkärit ja äispä sano että mä nukuin melkein kokonaisen päivän. No ehkä piti nyt nukkuu ku oli aika kiire päivä ennen ja sillon ei ehtiny nukkuu melkeen yhtään!

Advertisement

6 responses

 1. Onkohan mun maalaiskaveri Justiina ollu tuolla kokoontumisajoissa? Se on meinaan ranskalainen. Se on aika sun näkönen.

  17 maaliskuun, 2010 12:28 pm

  • Mä en tavannu ketään Justiinaa, mut ei se tarkota etteikö se ois voinu olla siellä. Ku niitä oli ehkä tsiljoonamiljoonaa ni en mä ehtiny niitä kaikkia tavata. Varsinki ku mulla oli niin hirvee kiire että me juostiin ihan ekana yksien Masin ja Simon kaa ku meitä kaikkia paleli.

   17 maaliskuun, 2010 4:07 pm

 2. Mamma oli tänään nähny postonilaisen jonka nimi oli joku Maisa. Tunnekko sitä?

  19 maaliskuun, 2010 8:02 pm

  • Samis ku mä! En oo kyl vissiin ketään Maisaa nähny et ei silleen ihan lähipiiriin taia kuuluu.

   19 maaliskuun, 2010 8:34 pm

 3. Tuli vaan mieleen, että on kuulemma olemassa joku bostoninpulla, niin tykkäätkö sää syödä niitä?

  – Hemmo

  21 maaliskuun, 2010 9:14 pm

  • Onks mulla oma pulla?! Miks mä en oo ikinä kuullu, nähny saatikka maistanu sitä?!? Äispä on tietysti vetäny välistä ja ominu itelleen kaikki pullat… Epistääääää!! Mä haluun mun oman pullan nyt ja heti ja nyt ja heti!!

   21 maaliskuun, 2010 9:58 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s