Kyläläisiä

Mä ootan

Mulla on ollu hulluna vieraita ni en oo ehtiny kirjottaa ku on pitäny leikkii ja tapella ja suojella mun kamoja ja ihmisiä ja tarkkailla tilannetta ja syyä kauheesti kaikkee luita ja nukkuu.

Ekana äispä sano et ”Turo tulee” ni mä menin heti ovelle oottaan. Mutta ei se tullu vaikka mä istuin kuinka! Mä sanoin äispällekki että tuo ovi on tuossa eessä että ei Turo pääse siitä, ja mä kysyin että miksei se tuu jo, mut ei äispä tajunnu. Meni ainaki tosi kauan ennenku Turo tuli. Sit me vähä leikittii mut enimmäkseen me nukuttii vaa. Me aina vaihettii vaan paikkoja ja jatkettiin sit nukkumista. Me ei yhtään silleen riehuttu niinku aina Turolla. Äispä sanoo et meillä oli varmaan kevätväsymystä. Niin sen täytyy olla. Kyl me vähän tapeltiin mun luista kanssa, et ei pelkästään nukuttu. Äispä oli taas ilonpilaaja ja piilotti ne luut. Ihmiset on.

Sit ku Turo lähti ni melkein heti tuli mummu ja pappa ja Eetu! Onneks pappa ei tuonu tällä kertaa sitä murisijaa vaan toi Eetun, Eetu on kummiski paljon kivempi eikä yhtään pelottava. Eetu ois halunnu syyä mun kaikki lelut ni mulla oli kauhee kiire ku mun piti aina vahtii kaikkia leikkuja yhtäaikaa ja syyä samalla luuta ja vahtii äispää ettei se rapsuta Eetua liikaa. Kyläläisten viihyttäminen on aika raskasta ni mä sit otin kahen päivän päikkärit ku Eetu ja mummu ja pappa lähti. Kävin vaa välillä piipalla ja puupalla ja syömässä ja sit taas nukuin lisää.

Advertisement

8 responses

 1. anna

  Ilmankos sua ei oo näkyny eikä kuulunu. Eipä silti, ulkona on joko luikasta, hiekkasta tai ainaski MÄRKÄÄ nii, ettei siellä kohta viitti vierailla kukkaan. Tulispa kesä ja sais syyä jääteliä (ny on vaan likasta lunta). Terkut sulle 🙂

  25 maaliskuun, 2010 7:35 pm

  • No nii on!! Mä en tahtois yhtään kävellä tuolla mut äispä pakottaa. Puistoon ehkä voisin just ja just kävellä mut en muute. Inhottavaa tollane märkä ja kylmä. Ei sovi kunkuille ollenkaa. Nii. Mäki voisin ottaa jätskiä ja kesän, kiitos. Terkkuja sinne aijan taakse kans!

   27 maaliskuun, 2010 2:57 pm

 2. tiitumorse

  Meillei oo enää kylmää eikä märkää, ei varmaan kohta sielläkään. Sä oot kyllä hyvä odottamaan vieraita. Silleen rauhallinen.

  27 maaliskuun, 2010 7:50 pm

  • Äispä sanoo että tosta kuvasta ei muka huomaa miten rauhallinen mä oikeesti olin.
   Meillä on vieläki kylmää ja märkää ja mä en haluu mennä ulos. En haluu.

   28 maaliskuun, 2010 12:28 pm

 3. anna

  Bigatiedotus Onni – ootko jo haistannu, että Kille on pihamaisemis KAlla ja PAlla….

  28 maaliskuun, 2010 12:54 pm

  • En ollu! Hyvä kun tiiotit mulle, mä käyn lemustaa sitä myöhemmin tänää. Mä suostun ehkä kävelee KA:n ja PA:n takapihalle asti.

   28 maaliskuun, 2010 1:43 pm

   • Mutta takas en kyllä kävele, äispä saa kantaa.

    28 maaliskuun, 2010 1:43 pm

 4. anna

  Killen iskä ja äispä oli sanonu, että Kille oli lemustannu ihan Andille kyläreissun jälkeen. Kukahan se Andi on?

  1 huhtikuun, 2010 6:00 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s