Reissut, riehunta ja rakkaus

Mä lauloin Matkalaulun

Mä oon ollu reissuloimassa taas. Me oltiin äispän kaa pääsiäisautoreissulla Turon ja Tyynen luona tosi pitkään. Me riekuttiin Tyynen ja Turon kaa ihan hulluna. Meillä oli sellanen pääsiäisnaruprojekti ja pääsiäispalloprojekti ja pääsiäistalismaaniprojekti. Me matkustettii autossa yhessä melkein kasassa ja nukuttiin yöllä vierekkäin. Turo ja Tyyne on kyllä maailman parhaat kaverit. Me käytiin kyläilemässä Kostin ja Eetun luona. Pappa rapsutti meitä kaikkia ja me Turon kaa kilpailtiin sen suosiosta.

Mä ja Toivo

Meilläki kävi vierailijoita. Meillä kävi yks Toivo, se oli tosi ihana. Mä tykkään Toivosta ihan hulluna! Turo ei tykänny Toivosta, se ois halunnu pistää Toivon nippuu ku se ei tykänny et Toivo kävi halailee sitä. Liian tuttavallista meininkiä vaikka on just tavannu kato. Mä panin painin Toivon kaa sit kokoaika ku Turo oli vaan sen majassa. Tyyne esitteli sille Toivolle sen hampaita. Toivon mielestä hampaat oli hienot ja Tyyne tosi kiinnostava leidi, mut Tyyne ei ollu vielä valmis viemään niitten suhdetta seuraavalle tasolle.

Mä vähän lepäsin

Kun me tultiin kotiin ni täällä oli ihan erilaista jo, ei enää yhtään jäätä pihalla! Mun pissapuuki on melkein jo esillä, kävin tesmaamassa sitä yks päivä tossa pihalla. Ihan samanlaista oli ku ennen talveeki. Äispä on taas vissiin lopettanu töissä käymisen ja alkanu hissutella, ku me on oltu vaan kotona kahestaan jo monta päivää. Ihan kiva, sopii mulle ku on vähä reissuväsykkiä vielä. Reissut on tosi kiviksiä mut oli kyl kivistä tulla kotiinki, omille huudeille. Täällä mun kuninkaallisuus pääsee jotenki parhaiten esille. Tänäänki sain KA:lta kuninkaallisen tervehdyksen heti aamulla ku menin pihalle. Saanko esittäytyä: Onni Ensimmäinen Suuri Uljas, Petojen Peto ja Kiistaton Ykkönen.

Turo on Kovis

Pappa on Paras

Tyyneki on Kovis

Advertisement

7 responses

 1. anna

  Vitsit miten kunkku sä oot ollu! Turohan on ihan helistimessä sun kanssas.

  7 huhtikuun, 2010 7:03 pm

 2. Onko toi Tyyne jossaki bändissä ku son niin tutun näkönen?

  (Mää en päässy mihinkään päästäisjuhliin, mutta Mummo kävi meillä juhlimassa.)

  7 huhtikuun, 2010 7:11 pm

 3. Tyyne

  Helka siis tunnisti mut, niiku arvelinkin että joku jossain vaiheessa… eli oon siis ollu siinä bändissä nimeltä Kiss Kiss jonka kaikki varmaan tietää… oon ihan maailmanlaajuisesti tunnettu just tosta mun pitkästä kielestä. Pojat halus tossa päästäisenä välttämättä et näytän sen niille TAAS…

  7 huhtikuun, 2010 7:33 pm

 4. No niimmää vähän aattelinki, että oot. Mulla on pari rokkipoikakaveria. Yhet Aatu ja Topi. Mutta nei oo mitään bändijulkkiksia. Niillä on vaan rokkitukat. Ei ees noin hienoo kieltä.

  8 huhtikuun, 2010 7:09 pm

 5. anna

  Hei, onks kellää tietoo mihin Onni on kadonnu vai onko sillä vain niitä kuninkaallisuuskiireitä? Kohtahan on ne Viktoriankin häät, onkohan Onni menny sinne?

  17 huhtikuun, 2010 6:43 pm

  • En mä oo kadonnu, oothan sä Anna nähny mut joskus pihallaki. Tai ehkä mä oon vaan nähny sut pihalla. Hmm… Mulla on ollu vaan vähä kevätkiireitä.

   18 huhtikuun, 2010 8:56 pm

   • anna

    sä olit nähny meiän emännän pihalla ja jos meikä oli niin meikällä oli lumikiireitä, kun kaikki lumiset meinas sulaa pois ennen ku meikä ehti ne syömään… näkyillään aidanrakosissa viimeistään….

    20 huhtikuun, 2010 6:27 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s