Alikiitoo suhuna

Me käytiin äsken mun vanhassa akiliitopaikassa! Ei olla käyty pitkään aikaan siellä ku käytiin vaan yhessä kylmässä talossa kauheen kauan, mut nyt käytiin siellä missä ennenki. Mä arvelin kyllä heti ku lähettii menee autolla reissulle että nyt tapahtuu varmasti jotain tosi huippuu. Mä sanoin äispälle et ”aja kovempaaaaaa! aja kovempaaaaaaaa nyyyyyyyyyyt! äkkiääääääääää!” mut se ajeli vaan hitaasti. Sitten me tultiin sinne perille ni mun piti aika kauan oottaa autossa ja mä kuulin ku ne muut akiliitokamelit siellä huuteli kanssa. Nekin oli törtsysti vangittu autoon. Aika törtsyä.

Mä pääsin kummiski onneks autosta pois ja vähän haistelemaan kans. Mä näin siellä yhen sellasen TOSI ison koiran. Siis TOOOOOOOSIIIIII ison. En oo ikinä nähny niin isoo. Se on varmaan joku suurmies tai sellane ku se on niin iso. Mä en päässyy tutustuu siihen vielä lähemmin, mut meen kyllä joskus vielä. Ihan varppina.

Oli aika ilkee liitokeli ku tuli vettä ylhäältä ni mä en pystyny ihan keskittelee. Äispä olis halunnu vaan että mä ootan mut mä en halunnu ootella ja kastuu ni mä juoksin kunniakierroksia. Äispä sai oottaa ite. Sit ne hyppyjutut oli laitettu silleen sopivasti että mä mahuin sieltä alitte, ni mä menin alikiitoo suhuna! Mä juoksin ihan hullussa ja olin tosi nopee ku ei tarttenu loikkii.

Kotona iskä anto mulle makaroonilaatikkoo ja mä söin mahan ihan pinkeeks. Nyt meen iskän viereen köllöttelee.

Advertisement

3 responses

 1. Just oikein et ihmiset joutuu opetteleen oottaan kans! Ne aina on meille huutelemassa et oota!

  23 huhtikuun, 2010 5:30 pm

 2. Niin onki! Aina jotaki, että Helka oota ja oota Helka. Määki menisin alikiitoo suhuna.

  24 huhtikuun, 2010 7:40 am

 3. tiitumorse

  Meki mentäs alikiitoo suhuna, jos sit saa makaronilaatikkoo.

  24 huhtikuun, 2010 2:14 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s