Yökyläilemässä

Mä olin yökyläilemässä PA:n ja KA:n luona. Ne ketkä ei tiiä ni PA ja KA asuu tossa ihan mun vieressä, tai Anna asuu mun vieressä ja sit PA ja KA asuu sit siinä melkein vieressä ja se on ihan huippu paikka. Mä sain nakkimakkaraa ja kinkkuu ja hyvää ruokaa ja paljon rapsuja ja nukkuu sängyssä tyynyllä. Mä oon lihadieetillä nyt. En aio enää syyä mitään muuta ku lihukkaa. Nyt otan päikkärit.

Advertisement

6 responses

 1. Turo

  Oih.. Kuulostaa hyvälle toi dieetti! Miäkin voisin kokeilla. Mimmosta lihaa siä syöt? Miä oon koko ajan vähän niiku dieetillä muutenkin mut toi voiskin olla kivempaa pelkällä lihukalla.. Hmm.. Kauankohan miu tarviis olla nälkälakossa että rupeis lihaa tulemaan tiskiin? Söin miä äsken vähän yrttivoipatonkia, mut siinä ei oo kyllä lihaa..

  2 toukokuun, 2010 6:57 pm

 2. Ooh. Yrttivoipatonki on kyllä hyvää. Mää oon nykyään semmosella pötkömössöruokadieetillä. Se on paljo paremman makunen ku napodieetti. Mutta siipidieetti se vasta oiski hyvän makunen!

  3 toukokuun, 2010 7:46 am

 3. anna

  Mä kuulin, että sä olit saannu vappuruokaa enemmänkin….perunasallaattia kuulemma kanssa. Mä sain sun kuvas, kun sä nukuit tietämättömyyksissä sinisellä soffalla.

  4 toukokuun, 2010 6:10 pm

 4. Mun lihadietti oli kyllä loistava. Mä oon ootellu että se jatkuis enkä viitti siks syyä mitään tyhmiä tavisnapoja, mut äispä ei oo muistanu täydentää mun lihukkakuppia jo moneen päivään! Sain paljon hyviksiä vappuruokia mut siitä on jo ihan hirmeen pitkä aika jo! Lisäääääää!!!

  5 toukokuun, 2010 7:45 pm

 5. Lihadietti kuulostaa kyllä mahtavalta! Mitenköhän mekin saataisiin sellainen? Toisaalta tää meidän herkkuluudietti on ihan jees kans.

  – M & H

  7 toukokuun, 2010 8:57 am

 6. anna

  Meikä sai ennen semmosia pehmeitä persiljalle ja mintulle maistuvia hammaspeikkoluita. Nykyään ne on ihan kovia ja emäntä alko pehmittää niitä vedessä. Sanovat, että ruoka loppuu kohta niin johtuukohan tämä hammaspeikkoluupuutos siitä?

  8 toukokuun, 2010 5:45 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s