Autovaihdokas

Mun auton tilalle on tullu joku vaihdokas. Mun vanha auto on kadonnu ja sen paikalla meiän pihalla pönöttää nyt ihan joku muu auto. Mun vanhassa autossa mä sain aina matkustaa takapenkillä. Etupenkkihän ois just sopiva paikka mulle, mut takapenkkikin on ihan ok, parempi se ku joku muu paikka… Nimittäin tässä oudossa autossa joutuu matkustaa takapaksissa, ihan niinku Turon autossa!! Mä kannatan yleisesti kaikkee Turon-kaa-samis-juttuja, mut tässä on nyt jotain mätää… Mä eilen matkustin siellä ja mulla oli tosi kova kiire ja piti ryntäillä koko ajan joka puolelle ku siellä oli niin monta ikkunaa mistä piti vahtii. Ja sit jos ispä kruisaili ni mä välillä kaaduin ku mä pönötin ja se auto käänty ja mä kaaduin. Nih. Et mun mielestä ehkä oli sittenki kivempi se mun oma auto. Ehkä nii kumminki. Mun pitää vähän miettii tätä vielä.

Advertisement

6 responses

 1. Toivottavasti nää saat pian takasi sun oman auton. Munki auto on ollu välillä huollossa ja jouduin sillon kulkeen väärällä autolla. Vaiks oli seki aika hyvä.

  7 toukokuun, 2010 11:53 am

 2. anna

  Oliks sulla sitten semmonen oma buduaari siinä uuves kaaras, kun oli niin monta akkunaakin?

  8 toukokuun, 2010 5:47 pm

  • Ei siellä ollu mitään buduaaria ku takapaksi vaan. Mutta ikkunoita oli paljo. Niin paljo ettei meinannu ehtii vahtii ees.

   10 toukokuun, 2010 6:27 pm

 3. anna

  Tätä taitaa olla liikkeellä. Eilen meille tuli käymään isonA:n kanssa uusiA ja ne kaappas meikäläisen kyytiinsä pieneen punaiseen autoon. Yö meni isonA:n luona ja nyt ollaan matkalla jonnekin. Tutun tuntuinen reitti tää on, mutta kukas tietää mitä tästä seuraa. Terkkuja matkalta….

  13 toukokuun, 2010 11:56 am

  • Sut on kaapattu! Onks se kivaa? Harmi että just olit kaappauksessa sillon ku täällä kävi keijuja.

   14 toukokuun, 2010 6:52 pm

   • anna

    Moi, se olikin semmonen piiittttkkkäääää kevätretki maalle niiden molempien A:n kanssa. Pääsin uimaan ja veneileen ja loikoilleen rantsukalliolle…oli ihan huippuuu… Olikohan sillä rappusipsikeijulla ollut koiraikävä?

    19 toukokuun, 2010 6:19 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s