Jälkivappu

Mä olin Turon ja Tyynen luona käymässä. Ekanaki, arvatkaa, mun auto ei oo tullu takas vaan me oltiin reissussa sillä vaihdokasautolla. Mä matkustin taas takapaksissa mut arvatkaa mitä, sinne oli laitettu maja sisään! Mä sanoin äispälle eka ku lähettiin et ”enhän mä melkeen nää täältä ees ikkunoista ulos! hei mun pää osuu tähän kattoon ku mä pönötän! näätkö!?” mut äispä vaan käski et käy pötkölleen. Ei siellä voinu oikeen muutakaan tehä ni mä tein pesän ja kävin nukkuu. Siellä majassa nukuttiki aika hyvin, koska ku mä heräsin ni Turon äispä tuli meiän autoon ja me oltiin ihan melkein Turolla jo!

Arvaatte varmaan, painittiin ihan hulluna ja leikittiin risutappeluita. Me käytiin Kostilla ja Eetulla kanssa ja Turoki oli siellä ja me käytii yhessä mettälenkillä, ja vähä vesilenkillä kans. Nimittäi me käytii kaikki vedessä puljaamassa kans, koska me ollaa tosi rohkeita.

En melkee jaksanu

Kun me tultii sillä vaihdokkiautolla kotii ni mä matkustin taas siellä majassa ja taas mua nukutti tosi hyvi. Se on varmaan joku unimaja. Sit mua väsytti kotonaki ihan tosi paljo, en meinannu jaksaa mitää. Äispä päästi imurivihulaisen kaapista ja mä en jaksanu ees vahtii sitä ku olin tosi väsykki. Sitte äispä huus että ”Onni tuu” ni mä menin kattoo, koska yleensä sillo on jotai kivaa. Ja oli nytki, nimittäi jälkivappu! Meillä on ollu sellasia ilmiksiä roikkumassa tosi korkeella yläällä ja mä oon niitä himoinnu jo monta kertaa, ni nyt äispä oli laittanu ne silleen alas että mä sain ne! Ja arvatkaa, voi suru, mä en eka meinannu ees jaksaa alkaa leikkii niillä ku olin nii väsy. Mut sit äispä alko heilutella niitä ni sit mä vähän jaksoinki leikkii. Ja mä löylytin niitä kaikkia niin kauan et ne kuoli ja meni roskiin! Äispä sanoo että mä oon ihan hurja, nii oonki!!

Sit jaksoinki!

Advertisement

7 responses

 1. Oot ehkä rohkein ilmapallometsästäjä jonka tiiän!!

  Outoo että sulla on vieläki se vaihdokkiauto. Ku mun auto vietiin hoitoon, en mä kerinny käydä vaihdokilla ku kerran kirjaston pihalla ja kerran kotona! Mutta oli meillä semmosta yhesti, ettei ikinä menty autolla mihinkää, ku se oli hukassa, ku me unohtettiin se ja käveltiin kotiin. Ja sitten pitkän ajan päästä se auto löyty eri paikasta ja se oli kutistunu pesussa. Oliki se kyllä puhdas!

  11 toukokuun, 2010 7:06 am

  • Se on outoo. Eikä se oo vieläkää tullu takas se mun oma! Mun on ehkä pakko omii toi vaihdokki sit jos se mun oma ei tuukkaan vaikka ikinä takas.
   Kiitti, mä oonki tosi rohkee ku en pelkää melkein mitää. Paitsi epäilyttäviä asioita mutta niitä pitääki epäillä.

   11 toukokuun, 2010 2:19 pm

 2. Ompa noi autot kummallisia! Oneks meil ei oo sellasta, me mennään aina bussilla ja ne ei kyl katoo tai kutistu mihkään.

  11 toukokuun, 2010 7:31 am

 3. Turo

  Ai kauhee ku miu tekee pahaa kattoa ku sie tollei höykytät noita palloja! Sehän lojahtaa hetkenä minä hyvänsä! Miulta hajos vahingossa yksi pallo vappuna kun en malttanut pysyä ihmisten pallotteluleikistä erossa. Hui. Siihen loppu miun osalta ne leikit..

  11 toukokuun, 2010 12:19 pm

  • Musta se on just parasta! Paitsi sit ku ne kaikki sanoo pam ja sit niitä ei enää oo ni se on tyhmää. Iskä on ihan arkajalka, sitä pelotti enkä saanu mennä sen vieree möyhentämää palloja.

   11 toukokuun, 2010 2:21 pm

 4. Ootpa sä hurja! Mun heloukitipallo on vieläki ilmassa. Se ei oo yhtään tullu alas, ni mä en oo päässy ollenkaan pallottelemaan. Mut oon kyllä saanu kantaa sitä palloo. Ja lenkiltä löysin vappuna yhen pallon, minkä mä otin suuhun. Mamma sanos että kohta se paukahtaa. Ei paukahtanu. Mut mä jätin sen sit kuitenki roskikseen sinne lenkille.

  11 toukokuun, 2010 1:19 pm

  • Mun kaikki pallot paukahti ja meni roskikseen.

   11 toukokuun, 2010 2:27 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s