Lisäpetturointia

Taas mua on petetty. Äispä ja iskä on lisäpetturoinu ja käyny taas jossain koirapaikassa ilman mua. Ja just ku mulla olis taas ollu kyläreissufiilis! Äispän housuissa ja käsissä ja naamassa oli vieraslemukkeja ja mä taas nuuskutin ne kaikki. Tää on jo tosi epää ku ne ei yhtään opi! Mä haluuuuuuuun mukaan!! MÄ OON HUIPPU KYLÄILIJÄ!! Kaikki haluu mut niille kylään, varsinki jos siellä on muita koiria! En ala tommosta petturointia enää ikinä. Jos vielä petturoi ni alan tatittaa autossa niinku Morse ja Helka enkä ikinä tuu pois sieltä etten jää yksin kotii ku toiset menee kylää. Nii! Ja aion vahtii äispää ihan joka hetki. Nii!

p.s. Multa ehkä saatto päästä puuppa ku istuin äispän sylissä vartioimassa sitä. Siitä puupasta saatto ehkä jäädä joku pieni jälki siihen housuun. Äispä varppina ylireagoi ihan tosi paljon ja nosti kamalan metelin siitä pienestä jäljestä. Ihmiset on.

Advertisement

5 responses

 1. Törtsyt petturivanhemmat! Ehkä sunki pitäis alkaa kyläillä omin päin niitten ihmiskavereitten luona ja jättää petturivanhemmat vaan törtsysti kotiin. Nih. Voisivat sitte ihmetellä sitä outoo ihmislemukkia. Paitti että eihän ihmiset mitään haista, ku niillä on ihan onneton nenä.

  Mulla pääsi sunnuntaina aika monta puuppaa sen jälkeen ku olin syöny spakettia. Mut ei tullu jälkiä niistä puupista. Mut jopa mamman nenä toimi niitten puuppien aikaan.

  12 toukokuun, 2010 8:24 am

  • Nii! Alanki käyä kylässä ilman niitä! Ihan oikein niille! Taian mennä PA:lle ja KA:lle heti tänää!
   Äispällä ei toimi nenä. Sillä toimii kyllä korvat. Aina välillä.

   12 toukokuun, 2010 7:59 pm

 2. Mä tiedän mitä tommonen jatkuva vieraslemukkien virta tarkottaa…

  T:Wappu

  Joo mäkin tiiän! Sillon ku mä olin lähössä kotoota…

  Opri hiljaa! Ei saa puuttua aikuisten puheeseen!

  -Wappu

  12 toukokuun, 2010 6:18 pm

  • Tosi omituista tollane ku heti alkaa joku huuella ku toiset yrittää puhuu. Onneks äispä antaa mun puhuu ihan rauhassa eikä huutele. Se alkaa olla aika hyvin koulutettu jo.

   12 toukokuun, 2010 8:00 pm

   • Mä luulen et toi Opri on tulossa murkkuikään ku se vänkää kaikenaikaa vastaan. Ja sit se luulee omistavansa kaikki leikut ja herkut mitä meillä on…

    -Wappu

    13 toukokuun, 2010 9:30 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s