Keijujen suosiossa

Mä oon kyllä tänään ollu keijujen suosiossa.

Eka mulla kävi sikasipsikeiju. Tai oikeestaan ihan ekana mulla kävi naapurin setä mut sen jälkeen oli käyny sikasipsikeiju ja se oli jättäny mulle sipsisiipaleen mun portaalle! Kerranki oli oikeesti hyötyä äispästä ku mä en eka huomannu sitä sipsiä ku huomasin vaan uuestaan naapurin setän, mut äispä huomasi sipsisiipaleen ja osotti mulle että ”kato!”. Ja sit mä katoin ja siinä oli sipsisiipale. Mun rappusilla! Näköjään sikasipsikeiju ei oo sittenkään unohtanu missä mä asun. Se oli hyvä siipale. Kiitos sikasipsikeiju!

Tuolla se piileksii

Sitte me käytiin äispän kaa markkinoimassa. Markkinointi on sitä et mennään kävelemään sellaseen paikkaan missä on markkinoita ja sieltä ostetaan lakua ja sitä syyään matkalla ja kotona. Vähänkö oli hyvä markkinointireissu ku heti törmättiin siellä PA:han ja KA:han! Neki oli markkinoimassa ja mä sain rapsuja niiltä. Sit me törmättiin kans yhteen toiseen bostonilaiseen siellä, mut ei saatu jäähä leikkii ku ihmiset on. Onneks sain ees sitä lakua.

Kun me tultiin sieltä markkinointireissulta kotiin ni arvatkaa mitä! Mulla oli käyny ilmiskeiju ja se oli jättäny mun oveen sinisen ilmiksen! Me tuotiin se ilmis sisään ja nyt se on tuolla katossa. Mä ootan että se väsyy ja tulee alemmas ni sit mä löylytän sitä oikeen kunnolla! Kiitos ilmiskeiju, ilmikset on mun suosikkilöylytysjuttuja!

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s