Litmanen

Litmanen

Aamupalalla

Meille tuli eilen kylään yks Litmanen. Se on tosi pieni, yhtä pieni ku Tyyne paitsi pienempi. Se on ihan okei tyyppi, paitsi et se ei osaa leikkii kunnolla. Aina ku mä yritän alottaa riehumisleikin ni se vaan istuu. Ja äispä on kans tosi nihkee ku se aina sanoo ”ei” ku mä vähän meinaan alkaa riehumisleikkii Litin kaa. Sit se Litmanen yrittää omii mun tavaroita ja leluja ja luita ni mulla on kauhee kiire ku mun pitää vartioida niitä kaikkii. Mun mielestä toisen tavaroihin ei saa koskee, tai oikeestaan mun mielestä mihinkään tai kenekään

Ois hauska tutustuu

tavaroihin ei saa koskee ku mä ehkä haluan koskee niihin ite. Äispä sanoo et ei saa suuttuu jos toinen haluu lainata mun juttuja mut ku ne on mun ni mitä jos mä haluun leikkii niillä? Tai mitä sit jos ne on jonkun muun mut mitä jos mä silti haluun leikkii niillä? Litillä on hyvät sapuskat. Mä haluaisin syyä sen ruokia ja se haluais syyä mun ruokia mut äispä ei anna tehä vaihtiksia.

Advertisement

9 responses

 1. anna

  …ei kai se kärpästen herra oo sen Litin ruokaa….ja miks sut on laitettu portin taakse….

  5 kesäkuun, 2010 1:14 pm

  • En mä enää oo siellä takana, nyt ollaan molemmat eessä. Eikä Litillä oo kupissa kärpäsiä, sillä on jotain vauvanapoja ja raejuustoo ja ne tuoksuu taivaalliselta mun tavisnapojen rinnalla. Vaadin vauvanapoja ja raejuustoo! Missä on tasa-arvo?!

   5 kesäkuun, 2010 3:47 pm

 2. Onni sul on pikkuveli! Ihanaa ja siistii!

  5 kesäkuun, 2010 9:09 pm

  • Näin tässä on näköjään päässy käymään. Ei se oo lähteny mihinkään vaan on vaan täällä vieläki. Toivottavasti siitä tulee pian parempi leikkijä. Nyt se ei osaa yhtään.
   – Onni

   6 kesäkuun, 2010 7:30 am

 3. Mäkin oon pikkuveli, ne on oikeesti kivoja ja kaikkein parhaita kavereita. Teillä tulee Onni tosi hauskaa Litmasen kans, kun tutustutte ja saatte alkaa riekkuun kunnolla. Aattele, sullon sitten aina reuhauskaveri kotona.

  5 kesäkuun, 2010 9:20 pm

  • No saa nähä oppiiko tuo riekkumaan. Se on vielä ihan natiainen eikä osaa mitään…
   – Onni

   6 kesäkuun, 2010 7:31 am

 4. Kyllä se oppii, mutta just nyt tässä alkuvaiheessa tarvitaan aika paljon sun panostusta. Joudut opettamaan Litille kaikki tapakasvatuksen alkusäännöt ja järkevän leikkimisen tasapainoaatteet. Voin sanoa että työstä käy. Mäki joudun leikkimään nyt sata prosenttia enemmän!

  6 kesäkuun, 2010 8:10 am

  • Kuulostaa aika työläältä. Ei mua muuten haittaa mut ku äispä ja iskä on niin niuhoja, et yhtään ei muka sais läpsiä tai painia. Mitennii? Meneeks se muka rikki?

   6 kesäkuun, 2010 8:18 am

   • Leikit ihan nätisti sen kans jonki aikaa ja sit voiki jo leikkii vähän reilummin. Kato ku Pikkuveljet ja -siskot on pieninä vähän höttöjä, ne ei kestä ihan kaikkee käsittelyy.

    T:Wappu

    6 kesäkuun, 2010 11:49 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s