Täällä!

Mä oon täällä! Mä oon Litmanen. Mulla on isoveli Onni. Onnilla on tosi hyviksiä luita. Mä salaa vien ne mun pesään ja syön niitä siellä. Mä käyn pihalla säpsimässä. Äispä sanoo että oon tosi reipas. Mua nukuttaa.

– Liti

Päikkäreillä

Advertisement

11 responses

 1. Moi Liti! Ookko nää joku uus? MÄÄKI OON OLLU LITIMÄRKÄ!! Kerran pihalla ja varsinki saunassa ja kerran ku olin uimistelemassa! Mutta sitten mää kuivuin. Terveisin Lotta.

  6 kesäkuun, 2010 8:04 am

  • En mä ihan uus oo ku olin muualla jo aiemmin mut täällä oon vasta nyt. Mä en tiiä mikä on märkä, mut mäki oon ollu pihalla monta kertaa!
   – Liti

   6 kesäkuun, 2010 8:14 am

 2. anna

  Tervetuloa Liti seinänaapuriin. Ja onneks olkoon Onni – sun pikkuveikka on tosi söpö ja reipas ja kiltti ja vaikka mitä….niin meiän emäntä kerto. Aamullakin se oli ihan täpinöissään kun oli tavannut Litin ja sun äispän lehenhakumatkalla. Ne lehet tulevat kuulemma sitten teille….syökö se Liti niitä sanomalehtiä? nim. ymmärtämätön ja kade anna

  6 kesäkuun, 2010 8:47 am

  • Ei se niitä syö, kun ne lehet on meillä lattialla. Varmaan joku uus sisustusvillitys kun äispä vei matot pois ja laitto lehtiä tilalle… Ihmiset on… Onhan toi ihan mukiinmenevä, eikä ihan pöllömpi nukkumiskaverikaan.
   – Onni

   6 kesäkuun, 2010 8:59 am

 3. Tervetuloo porukkaan Liti!
  Meilläki oli matot pois ja sellasii valkosii lätysköitä tilalla jonki aikaa.
  -Wappu

  Ne lätyskät oli mun vessa ku olin niin pieni etten osannu viel mennä aina ulos pisille
  -Opri

  6 kesäkuun, 2010 11:52 am

 4. Kiitti Anna ja Wappu ja Opri.
  – Liti

  6 kesäkuun, 2010 1:59 pm

 5. Moro Litmanen! Onpa kivistä tutustua. Mä oon Nakki. Vähänkö oot onnenpekka ku sulla on kuninkaallinen isoveli. Ookko sä niinku prinssi, ku Onni on kuninkas? Mä oon ihan oikee prinsessa. Mäki haluaisin isoveljen tai isosiskon. Tai pikkuveljen tai pikkusiskon. Mut toistaseks meitä on vaan mä ja mamma.

  6 kesäkuun, 2010 7:32 pm

  • Äispä sanoo että voin olla ihan mitä vaan haluan, vaikka rinssi. Onni on hyvä veikka mut välillä se ei anna mun syyä luuta tai natustaa leluja. Se on vähän tyhmää, mut ei mua haittaa.
   – Liti

   6 kesäkuun, 2010 8:42 pm

 6. Turo

  Terve Litmanen!
  Oletpas aika pieni ja ruttunen. Osaatko painia? Millon nähdään?

  6 kesäkuun, 2010 8:05 pm

  • Äispä sanoo että musta tulee iso ja vahva kun kasvan. Mitä on painia? Mä osaan kölliä ja kerätä risuja. Äispä sanoo että ei mee kauan ku nähään. Mä en tiiä.
   – Liti

   6 kesäkuun, 2010 8:44 pm

   • Turo

    No ainakin nuo risut (tai niin no miks ei kölliminenkin) liittyy siihen painimiseen vahvasti. Mie luulen että Onni kyllä opastaa siuta painimisen saloihin ennen ku myö nähdään.. Kyllä myö vielä hyvät painit saadaan aikaiseksi, viimeistään sitten kun siusta tulee iso ja vahva!

    8 kesäkuun, 2010 12:12 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s