Salahuone!

Äispä sanoo että oon kasvanu yhessä yössä. Mä oon iso poika nyt, ku mä nukuin Onnin kaa ihan kahestaan viime yönä enkä yhtään äispän kaa. Kyl mua vähän jänskätti ku mä heräsin yöllä enkä löytäny äispää tai iskää ollenkaan mistään vaikka mä etin kyllä. Onneks löysin Onnin kumminki ni menin sen viereen ni sit ei enää jänskättäny. Onnin vieressä on hyvä nukkuu. Sit ku mä heräsin ni äispä tuli ja mä tulin toooooooosi iloiseksi!

Jaettu risu on paras risu

Arvatkaa mitä! Mä löysin salahuoneen! Se on meiän huoneen vieressä ja siellä on tosi lämmintä. Parasta on se, et sieltä löytyy kaikkee superaarteita niinku risuja ja siemeniä ja lehtiä! Risut on mun suosikkeja. Tänä aamuna löysin pihalta yhen tosi ison risun ja mä ravistin sitä niin että se meni ihan hengettömäks. Me Onnin kaa syötiin niitä risuja siellä salahuoneessa. Sitten mä menin välillä piiloon mut äispä aina löyti mut. Äispä on silleen taitava.

– Liti

TOSI hyvä piilo...

p.s. Se ”salahuone” on meiän PARTSI, yritin kyl sanoo mut se oli niin fiiliksissä niistä risuista et ei se kuunnellu… Ja se piilo… No, kattokaa ite. Tyypillä on vielä paljon opittavaa… – Onni

Advertisement

6 responses

 1. MEKI TYKÄTÄÄN RISUISTA!! t. Helka ja Lotta

  Ja mää tykkään kans lehistä! Ja sit kans käpysistä. Ne on niinku palloja paitsi eri muotosia. Ja niitä voi syyä. t. Lotta

  7 kesäkuun, 2010 5:10 pm

  • Mäki tykkään risuista. Käpysistä en tiiä ku ei olla tavattu, mutta kuulostaa hyvältä.
   – Liti

   8 kesäkuun, 2010 9:41 am

 2. anna

  Käpyset on tosi jesh…niitä on kiva sukeltaa rantsuvesistä kesälomasella….

  8 kesäkuun, 2010 6:07 pm

 3. Mäki tykkään mennä piiloon! Mä meen piiloon joka aamu sillä aikaa ku mamma on suihkussa. Mun lempparipiilo on päiväpeiton sisällä. Mut älkää kertoko sitä mammalle. Kattokkaa ku muuten se ei oo oikee piilo.

  8 kesäkuun, 2010 9:05 pm

  • Mäki menin äsken toiseen piiloon! Mut Onni löyti mut. Seki on aika taitava.
   – Liti

   8 kesäkuun, 2010 9:08 pm

 4. Käpyt ja risut on just hyviä! Niitä voi kanniskella. Ne on aarteita. Mamma aina ryöstää mun aarteet ja heittää pihalle. Ihmiset on!

  T:Opri

  9 kesäkuun, 2010 8:38 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s