Yksinäinen reissumies

Mä oon ollu kanssa yksinäinen reissumies. Tai en mä ihan yksinäinen oo ollu vaan oon ollu äispän kaa yksinäisesti. Ekana me reissattiin automatkalle yksinäisesti. Mä luulin että äispä unohti Onnin kotia ku me lähettiin vaan pihasta eikä Onska ollu kyyissä. Ni mä sitte huusin äispälle niin kovaa ku pystyin että ”PYSÄHY! ONNI JÄI! OOT UNOHTANU JOTAIN! ONNI JÄIIIII!” Mutta äispä sano vaan että ole hiljaa siellä, ei Onni lähe aina meiän mukaan joka paikkaan. Ni mä sitte olin hiljaa ja otin tirsat.

Lapsitarkastus

Sitte ku mentiin ni oltiinki yks kaks tutussa paikassa, ei ihan vieraassa niinku monesti viimeeks on ollu. Siellä oli mun alkupappa ja mä pussailin sitä! Sitte tuli kanssa mun alkumummo ja DOLLY! Dolly on mun sisko ja se on aika hurjapää. Se puri äispää autossa nenästä ku äispä komensi sitä ku me kinasteltiin. Me nimittäi mentiin yhessä autoilemaan ja mä ja Dolly matkattiin äispän sylissä. Dolly nalkutti mulle koko matkan! Äispä sano mulle että ei oo hienon miehen käytöstä jos haukkuu tai muristelee, ni mä ihan vähän vaan haukuin ja muristelin, ihan vaan silleen hiljaa, hienon miehen lailla.

Dolly vs. Litmanen

Sitte ku oltiin autoiltu tarpeeks ni me Dollyn kaa otettiin pienet painit. Sitte siihen tuli arvatkaa kuka? No meiän äippä, siis koiraäippä, KERTTU! Se ekana tarkasti meiät että ollaanko oltu kiltisti ja mä sanoin että oon ollu tosi kilttinä. Mä pidin Dollysta kiinni et äispä sai tarkastaa sen. Mä muutenki pidin Dollysta kii melkein kokoajan. Paitsi sillon ku se paini Kertun kaa ni sit en uskaltanu mennä ihan lähelle ku se näytti tosi vaaralliselta.

Toinen reissu yksinäisesti oli ihan erilainen. Siinä mentiin eka pussilla ja sit junalla ja sit poralla kanssa. Se oli ihan okei se sellane matkustus, ku mä sain istuu äispän sylissä ja syyä luuta. Mentiin puistoon ja siellä oli ihmisiä ja mä sain rapsuja ja silejä ja lisää luuta. Sit mentiin taas junalla ja pussilla ja mä nukahin ja äispäki nukahti. Ulkonaoleminen on aika väsyttävää. Ku päästiin kotii ni otettiin Onnin ja äispän kaa päikkärit. Ne oli tosi hyvät päikkärit.

– Litmanen

Advertisement

2 responses

 1. Mun mielestä bussilla matkailu on ihan parasta viihdettä, mitä pieni koira voi kokea! Parasta on se, että joka pysäkillä voi haluta ulos bussista. Se on ihan kuin arvontaa, kun ei koskaan tiedä missä sitä jäädään pois. Emäntä sanoo, että kukaan ei jaksa kuunnella mun vikinää, mut se ei ymmärräkään veikkauksesta mitään.
  t: Tahvo

  29 kesäkuun, 2010 10:05 pm

  • Siis oon kyllä niiiiiiiiiiiiiiiiin samaa mieltä! Äispä ei vaan tykkää sellasesta veikkauksesta ja se sanoo että ehkä siks mä matkustan aika harvoin pussilla tai junalla. Mälsää.
   – Onni

   29 kesäkuun, 2010 10:45 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s