Pelottelutesti

Mä läksin tänää äispän ja iskän kaa kolmistaa reissuu. Oli vähän niinku sillon ennen Lipiä, paitsi että oli ihan vieras auto, äispä ajo ja mä istuin iskän sylissä penkillä.  Että ei yhtään niinku sillon ennen vaan ihan outoilua alusta asti. Mua vähä jännitti ja mä vähän sanoinki sen siinä matkalla. Me mentii meiän liitopaikkaa, mut me ei iskän kaa saatu mennä ulos autosta vaan piti istua siellä, mut äispä meni. Sitte myöhemmi meki päästii ulos. Siellä oli ihan vieraita tyyppejä eikä yhtään liitojuttuja missään. Se oli pelottelutesti.

Pelottelutesti on sellanen et siinä pelotellaan mua ja välillä rapsutellaan ja sit taas pelotellaan ja sit leikitään ja sit taas pelotellaan ja sit taas rapsutellaan. Onneks mä oon niin kovis että en pelkää mitää, et meni vähä hukkaa ne niitten pelotteluyritykset. No okei, se yks kelkkajuttu oli vähä arveluttava, mut sillonki mä peruutin vaan siks, ku äispä oli ihan tajuton eikä tajunnu perääntyy ni mä vaan yritin sitä auttaa et se ei jää jonku kelkkahirmiön saaliiks. Nii, että suojelija mä oon enkä mikään pelkääjä. Nii. Ei se kelkka sit ollukaan mikään hirmiö vaikka tilanne vähän pahalta jossain vaiheessa näyttiki. Mä kävin tsekkaamassa sen kelkan sit pari kertaa eikä se ollu hirmiö.

Mua ehkä alko vähän ärsyttää ku eka me leikittii yhellä kepillä ja sit ku mua oli peloteltu ni sit yks täti alko murisee ja meinas heittää sen kepin monta kertaa mut ei se heittäny. Mä sanoin sille että ” Heitä nyt jo se! En mä yletä noin korkeelle!”. Sit yks toinen täti kävi kans heiluttelee yhtä risua ja mä oisin halunnu sen risun mut se heitti sen pois just ennenku yletin siihe. Heitti pois hyvän risun! Ei mua sit enää kiinnostanu se täti ku oisin halunnu sen risun vaa.

Ku pelottelut oli ohi ni yks täti sano että mä oon kunkku ku en pelkää mitää. Niinhä mä oonki! Mä olin siinä piirissä keskellä ja sain rapsuja ja kaks maksanapoo ja vähän leipää. Ja kaikki taputti mulle. Se oli parasta!

– Onni

(toim.huom. Kaikki Onnin luonnetestivideot ovat nähtävissä YouTubessa:

http://www.youtube.com/user/bostonionni)

Advertisement

8 responses

 1. Vähäks oot rohkee ja tosikunkku! Mamma sanoo et mäkin pääsen peloteltavaks ku oon tarpeeks vanha. Vaiks uskaltaisin mennä kyl vaik heti! Oon rohkee! (paitsi et tänään saatoin hiukan säihkähtää imuria ku se karjas niin julmasti. mut ihan vähän vaan)

  Opri

  24 elokuun, 2010 5:00 pm

 2. Mullakin on pelottelustipendi, mutki on peloteltu. Äispä sanoi silloin mulle, että ihan pölö testi, ettei tarttis ensin olla puolustaja ja sitten heti olla sen kaveri, joka just pelotteli, että eihän se niin menis nakkikioskillakaan.

  Vähänkö jäin miettiin sitä, kun tuon videon kattoin, että onkohan sun Äispä ihan kuuro, kun ei se yhtään huomannu sitä kovaa räminää siinä yhessä kohtaa. Ei se oikein ollut muutenkaan ihan ajantasalla noista tapahtumista, ku se vaan meni ja meni koko aika eteenpäin.

  28 elokuun, 2010 7:40 am

  • Äispä on ehkä kuuro. Se mies siellä kanssa oli samaa mieltä kun se huusi että ”se on umpikuuro!” sillon ku vähän paukahteli.
   – Onni

   18 syyskuun, 2010 7:30 pm

 3. Aika pelottavan näköistä touhua! Onneks sä oot oikee supernero, muuten tommosesta ei välttis pääsiskään läpi. Mä en tiedä pääsisinköhän mä, koska mua pelottaa moni asia (esim. muovipussit ulkona).
  t: Tahvo

  28 elokuun, 2010 2:11 pm

  • Mua ei melkeen pelota mikään. Mä vaan aina haluun eka tarkastaa kaiken ennenku musta tulee niitten asioitten kaveri. Niinku vaikka ulkona olevien muovipussien kaveri.
   – Onni

   18 syyskuun, 2010 7:31 pm

 4. Kyllä aika jänskältä näyttää! Mä oon vasta käynyt ihan tavallisessa koulussa. Saa nähdä viedäänkö mutkin joku päivä tollaseen testiin..Nyt en kyllä ihan tiedä miten tohon suhtautuisi vaikka olenkin kuulemma aika reipas.

  3 syyskuun, 2010 11:34 am

  • Mun mielestä se oli vähän pölö se pelottelutesti. Vähän köpsä. Et säkään varmaan pelkäis tollasta köpsäilyä Topi.
   – Onni

   18 syyskuun, 2010 7:32 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s