Huono käytös pitää kiireisenä

Nii-i, se on ihmisfakta.

ME ei olla käyttäännytty huonosti (NII EI OLLAKKAA) vaan äispä on käyttääntyny. Se vaikeuttaa meiän elämää kokoajan! Se kuppaa ovella tooooooooooooooooooooosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kauan ja vaatii kaikkee ihan ihmeellistä, niinku istu ja katso. Mistä lähtien on muka ovella tarvinnu istuu ja kattoo että se ovi aukee?!? Ihan turhaa huonoa käytöstä sanon mä! Mä oon ollu välillä vähän raivona siitä ja en oo varmasti kattonu vaikka äispä on sanonu. En aio palkita tollasta huonoa käyttääntymistä sillä että kattosin. Lipi on vähän heikko (ENKÄ OO!) ku se aina kattoo vaikka mä yritän viestittää sille et ”älä kato sinne vaan katotaan tonne niinku sieltä muka tulis joku”.

Lenkilläki meno on menny ihan kummalliseks. Äispä vaatii et sen pitää muka kävellä ekana, että se saa muka määrätä mihin mennään. Sitte jos mä yritän vähä palauttaa sitä ruotuun ni se – ette kyllä ikinä usko, mut – MURISEE mulle! TODELLA outoo käytöstä…

Sapuskat on vähän parantunu, niinku tänäänki saatiin napojen kaa lihukkakeittoo, mut kyllä mä silti sanon et se koko istu ja katso juttu alkaa nyt mennä vähän liian pitkälle. Sen takia mä en joskus viitti ees mennä koko keittiöön vaikka tiiän että ruokaa on tulossa. En palkitse äispän huonoo käyttääntymistä. Kyllä tässä täytyy nyt ihan tosissaan pitää kii saavutetuista oikeuksista ja eduista kun toi kreisi on alkanu tolleen pöllöilee! Mitähän Litiki luulee… Kohta se alkaa varmaan pitää äispää pomona kun se tolleen hulluttelee! Mitäs mä sit teen?! (ÄISPÄ ON POMO!) Noni! Mitä mä sanoin! Nyt on maailmanlopun elkeet kuulkaas…

– Onni (JA LITI!)

Advertisement

2 responses

  1. Aika paha tommenen käytös! Ootteko koittanu ”mä teen nyt näin ja silllä siisti”-konstia? Se on sellasta et vaik kuinka äispä oios ittepäinen ja hanakla niin tekee vaan sen mitä on meinannukki. Esimerkiks tälleen: haluut mennä nojatuolin ja seinän välistä ku siit oikasee kivasti matkalla keittiöön. Mamma koittaa estää, laittaa käden eteen ja hokee ”Seis! Ei siitä! Peru!”. Mut sä seisoo jöjötät siinä ja pikkuhiljaa tunkeet ittes just siitä kohasta ku halusitki mennä. Voi vaatii tosi paljon kärsimyksellisyyttä ja piiitkää pinnaa, mut onnistuu kumminkin yleensä aina.

    Wappu

    4 marraskuun, 2010 10:52 am

    • Sellanen ei mee läpi että olis kärsimällinen ku äispä on aika päättäväinen. Mut se toimii että ei tee silleen ku äispä sanoo. Sillon sillä palaa pinna ja sitten saa joskus tehä silleen ku ite haluaa.

      4 marraskuun, 2010 9:41 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s