Korvakutka

Mun korvaan muutti kutka. Se rupes siellä kutittaa kamalasti ja mä raaputin sitä muttei se kutka tullu sieltä pois. Sitte äispäki sano sille kutkalle että tuu pois sieltä ja yritti ottaa sitä paperilla mut ei se siltikään tullu. Sit meiän piti mennä sinne yhteen kamalaan hirveeseen kauheeseen paikkaan missä viimeks mua pistetiin piikillä. Mä en ois halunnu mennä mut äispä halus ni munki oli pakko. Tällä kertaa siellä ei onneks pistetty. Siellä oli yks täti joka anto lihipullia ja yks toinen täti joka halus nähä sen kutkan. Mä en ois halunnu että enää kukaa koskee siihe mun korvaan ni vähä yritin mönkii karkuun sen tätin käsiä. Mistä sen tietää vaikkka se täti ois halunnu muuttaa sinne mun korvaan kanssa! Ei käy! Äispä piti musta kii ja se täti katteli mun korvaa. Sitte mä sain lihipullia ja juustoo mut parasta oli ku pääsin sieltä kotii. En haluu siellä hengailla. Nih.

Sitte kotona äispäki halus kattoo mun korvaa. Se huijas mua lihipullilla ja laitto mun korvaan jotain korvalimaa! Iu! Voin nimittäin kertoo et ei tunnu kovin kivalle. Koitappa ite, ei tunnu kivalta sellane! Mut arvatkaa kuka muu ei tykkää korvalimasta? Kutka! Se on hävinny pois mun korvasta nimittäi! Vähänkö hyvä!

-Liti

Advertisement

3 responses

 1. Tiiän sen pistospaikan! Se on siinä melkeen Aatun kulmilla! Mulla on käyny kans se kutka joskus n. 1 milj. vuotta sitten. Mää hinkkasin korvaa maata vasten ja viilensin sitä lumihangella. Ja raapsutin. Jouduin silti kans käymään pistospaikassa ja laittamaan kans sitä limaa. Vaikka oli niin hyvät konstit!

  t. Helka

  1 joulukuun, 2010 6:55 pm

 2. Mikä se sellanen pistospaikka on? En oo varmaan koskaan ollu. Viime viikolla olin yhessä mestassa (se on muuten mecto venäjänkielellä, mamma kerto ku se on koittanu opetella sitä) jossa mut laitettiin pöydälle ja mä aattelin et ollaan näytelmässä. Kumma näytelmä ku ei juostu rinkiä eikä ollu muita. No tietty aattelin et oon taatusti roppi nyt sit. Mut ei. Siel oli joku täti joka kuunteli mua jollain letkuilla ja ihaili mun hampaita ja kopeloi mun niskanahkaa. Mut en saanu minkaanlaista nauhaa enkä ruusuketta. Ehkä se ei sit ollukkaan näytelmä.

  Opri

  1 joulukuun, 2010 9:34 pm

 3. Hei Onni!

  Mullakin on välillä kutka korvassa, mutta se ei vissiin ole samaa kun sulla oli. Mulla on kana-kutka ja possu-kutka, mutta ei lohi-kutkaa. Se tarkoittaa sitä, että iso ykkönen saa parempaa sapuskaa kun meikätyttö ja mami vahtii, ettei sen nappulat päädy mun suuhun… Pöh.

  Kivaa Joulun odotusta teidän laumalle!

  4 joulukuun, 2010 9:26 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s