Kukkuluuruu

Bätmäni ja Robini

Kukkuluuruu mitä kuuluu vai kuuluuko mitää?!? Meille kuuluu hyvin. Ollaan täällä Eetun luona kylässä ja vietetään rentoo maalaiselämää taistelun ja muun kivan merkeissä. Mä oon ollu täällä jo monta päivää mut Lipi tuli vasta. Lipissä oli Turon haisua ja meiän pedissä oli kanssa Turon haisua ja äispän housuissa oli Turon haisua, mut Turo ei tullu tänne. Mä nuuskutin kaikki housut ja pedit ja annoin Lipille vähä turpiin ku se silleen otti ja katos moneks päiväks. Kiva ku se on nyt takas. Siitä on kasvanu ihan kelpo painikaveri ja sivupotku (tiiättekö, niinku Bätmänillä on Robini, ni mä oon se Bätmäni ja Lipi on se Robini). Vaikka se repiki ne meiän pedit ni on se silti ihan mukiinmenevä tyyppi.

– Onni

 

Leijonakuningashetki

Mä olin Turolla kylässä Äispän kaa. Se Turo on kyllä välillä aikas pelottava… Varsinki sillon ku se haukkuu ja murisee! Kokoajan pitää olla varovainen että mitä tapahtuu ja mistä joku hyökkää ku silleen muristellaan! Mä yritin parhaani mukaan suojella Äispää kaikelta pahalta ja Turolta. Onneks ollaan nyt täällä Eetulla ja Onniki on täällä. Onni on paras ja huipuin ja me ollaan yhessä hyvä tiimi. Ja Onnin vieressä on paras nukkuu ja se on paras taistelukamu. Mä esitän sille mun härkätaisteluliikkeitä ja sit se jahtaa mua. Se on parasta!

– Liti

Advertisement

6 responses

 1. Arvatkaa mitä! Meidän naapuriin muutti yks ranskalainen! Se lensi Unkariasta! Eksoottista! Sen pissat haisee ihan vauvalle, eikä me oo päästy sitä nuuskimaan, ku me ollaan kuulemma niin likasia. Vaikka käytiin saunassa viikonloppuna!

  3 maaliskuun, 2011 7:21 am

 2. Ettehän te voi olla likasia ku ootte käyny saunassaki! Meki käyään aina joka kerta saunassa ja ollaan tosi puhtaita.
  – Onni

  Mä haluaisin lähettää vähä ranskalaisia nuuhkaisuja sille teiän naapurille. Meiän ranskalaisten pitää pitää yhtä, ollaanpa sitte Unkariasta tai Järvenpäästä.
  – Lipi

  3 maaliskuun, 2011 9:56 am

 3. Tarttiskohan munkin saada oma sivuheebo? Emäntä on vähän sitä mieltä, että tarttis. Mut oikeestaan mä oon SUPERmies, ja se on kyllä ihan ypö yksin. Ehkä joku Lois Lane korkeintaan vois olla kiva.
  Tahvo

  5 maaliskuun, 2011 10:59 pm

  • Ehdottomasti suositellaan sivuheebon hankkimista. Ne on mainiota seuralaisia. Varmaan tyttöystäväki ois ihan kiva, kai niittenki kaa voi vähän varovaisesti painia. Sit se vois huokailla vieressä ku sää turbobuustailisit ja tekisit kaikkia SUPERmiehen hommia.

   10 maaliskuun, 2011 9:13 pm

 4. Kiara ja Nelson

  Hei hienoa, että te olette taas maailmankartalla! Me ollaankin odotettu teidän seikkailuraportteja tosi kovasti!

  10 maaliskuun, 2011 7:55 pm

  • Joo kyllä me täällä ollaan ja seikkaillaanki kokoaika mut tiiättekö, ihmiset on! Äispä on välillä ollu niin väsykki ettei oo muka jaksanu toimia kirjurina vaikka meillä ois ollu paljon asiaa. Nii. Ihmiset todellaki on.

   10 maaliskuun, 2011 9:14 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s