Suuri Metsästäjä

Suuren Metsästäjän katseelta ei pakene kukaan

Mulla on supertärkee tehtävä. Mä oon Suuri Metsästäjä ja mä suojelen meiän kotia pahoilta muurahaisvihulaisilta. Niitä vihulaisia tunkeutuu meiän alakertaan ja ne yrittää selvästi vallottaa meiän kodin. Mä metsästän niitä ja syön ne kaikki! Välillä mä oon väijyssä kylppärissä. Jos mä ootan siellä pimeessä ni ne ei nää mua ja mä voin tehä yllätyshyökkäyksiä! Oonki saanu sillälailla ansaan monen monta muurahaista. Mä oon niin tehokas että ne muurahaiset hävis välillä kokonaan. Ne varmaan muutti naapuriin ku ne huomas et ei kannata hei tänne tunkeilla ku täällä on niin parhaista parhain kodinpuolustaja-Lipi! Sitte me oltiin siellä kyläilyreissulla ni sillä aikaa ne muutti takas. Nyt mä taas karkotan niitä.

Eilen oli yks läheltäpiti-tilanne. Mä olin just väijyny yhtä vihulaista siinä matolla kun se muurahainen yht’äkkiä hyökkäs mun kimppuun! Se meinas vetää mua nekkuun ja mua alko aivastuttaa ihan hulluna! Mut koska mä oon suuri metsästäjä ni sain kuitenki senkin kapinallisen nitistettyä. Onhan tää tosi vaarallista hommaa mut jonkun on pakko pitää huolta meiän kodista ni mä kyl teen sen mielelläni.

– Liti

Advertisement

5 responses

 1. Tuukko kesällä sit meille karkottamaan kaikki ampparit ja hyttyäiset ja punkerot ja muut? Mä en tykkää niistä.

  T:Opri

  10 maaliskuun, 2011 10:27 pm

  • Kyllä mä muuten voisin tulla mut Äispä sanoo että en saa. Sen mielestä anpparit on liian vaaaaaaarallisia vihulaisia.
   – Lipi

   11 maaliskuun, 2011 9:29 pm

 2. Meillä oli vanhassa kodissa murkkuja, mutta ei oo enää. Nyt meidän takapihalla asuu lautojen alla hiiri. Se on oikeeta riistaa!
  -Tahvo-

  17 maaliskuun, 2011 2:51 pm

  • Vähänkö me ollaan kateellisina sulle! Sulla on oikee riistahiiri ja meillä vaan murkkusia! Ja sä saat viipottaa pellolla ihan ypönä ja meiän pitää taluttaa äispää hitaasti. Ollaan aika kateellisina.
   – O&L

   24 maaliskuun, 2011 7:52 pm

 3. Mulla on blogissani teille tunnustus.
  T: Tahvo

  24 maaliskuun, 2011 8:01 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s