Sisustuskärpänen puri

Vartiohommissa

Viikkoa myöhemmin...

Mun mielestä tässä meiän kodissa on vähän parantamisen varaa. Koska Äispä ja Iskä on kiireisiä kun niitten pitää käyä töissä ni mä oon aatellu että voin kyllä vähän auttaa sisustamalla kun mulla on kumminki aikaa sillon ku ne on töissä tai nukkumassa. Esimerkiks keittiöön tuli sellanen laatikkojuttu, ni mun mielestä siinä oli tyhmät ulokkeet, ni mä söin ne pois. Sitte Äispä osti siihen toisenlaiset ulokkeet jotka ei oo niin tyhmät. Sitte meillä oli yhen ikkunan eessä sellanen este, joku ”verho”, ni se oli ihan tiellä ku mä en nähny siitä ikkunasta tähystää ulos ja vartioida. Ni mä vähän muokkasin sitä sellaseks että se ei häiritse tärkeitä vartiohommia. Nyt siitä näkee tosi hyvin ulos aina ku tarttee.

Ei tartte kiittää, mä teen tälläsiä sisustushommia ihan mielelläni.

– Lipi

Advertisement

13 responses

 1. Vähänkö sä oot huippudisaineri! Noissa verhoissa näkyy, että sä osaat yhdistää tyylikkään ulkonäön ja käytännöllisyyden hianosti samaan pakettiin. Kaikki disainerit ei meinaa osaa.

  25 maaliskuun, 2011 8:44 am

 2. OMGOMG! Just kauheen ajankohtasta tommonen verhotuunaus! Pääsee kevätaurinko pesään paistamaan! Oot niin hieno! Ja ihq! Hihi.

  25 maaliskuun, 2011 6:48 pm

 3. Siis mun mielestä kuuminta hottia sisustamisessa on ehottomasti tiipettiläiset mandalat. Näin niitä tehään: 1)ota nättiä pahvia 2)silppua se sopiviks erikokosiks palasiks 3)levittele kauniiseen muodostelmaan lattialle, mielellään keskellä kämppää 4)voila!. Voit laajentaa mandalaa vaik koko asuntoon. Valitettavasti mammalla on joku taiteenvastustus, kun se tuhoaa mun teokset ja heittää ne roskiin!

  27 maaliskuun, 2011 8:54 am

 4. Eikö vaan ookkin hienoo jälkee? Mä oonki jo ihan melkeen ammattilaine ja osaan hienosti järkätä kotona fengsuit kohalleen. Mä teen tollasia mandaloitaki joskus, en oo vaan tienny että niitten nimi on mandala. Mä teen ranskalaisia vessapaperimandaloita ja verhomandaloita.
  -Lipi

  27 maaliskuun, 2011 11:58 am

 5. Mää teen kans mandaloita! Vessapaperirullamandaloita! Käyn aina hakeen matskut vessan roskiksesta. Saan ottaa rullat, en saa ottaa muuta matskuja. Sitten meen olkkarin matolle mandaloimaan. Ei täälläkää muut ymmärrä tämmöstä abstraktia taidetta…

  t. Lotta

  27 maaliskuun, 2011 5:18 pm

 6. Huippuu! Meitä mandalantekijöitä on siis koko joukko! Voitais perustaa sellanen kalleria missä meiän taide ois esillä. Sit sitä ei vois kukaan laittaa roskiin.

  27 maaliskuun, 2011 7:12 pm

 7. Joo hyvä idea! Paitsi että mä yleensä syön mun mandalat ennenku niitä ehitään kuvata…
  – Liti

  27 maaliskuun, 2011 9:23 pm

 8. Just hyvä! Mäkin oon nyt Viihdyttäjillä kyläilemässä (eli töissä vahtimassa) ja oon tossa katellu, että niillä on vähän…oudot kankaat tähystysmestan lähettyvillä. Ne on jopa vaarassa valahtaa mun parhaiden paikkojen maiseman eteen, ja pohdin just kanssa että ehkä olis vaan parasta päivällä auttaa niitä, ja poistaa ne, ku ei ne varmaan ite kuitenkaan ehdi.

  30 maaliskuun, 2011 8:46 pm

 9. Johan on Litmanen ollut nokkela kun tuollaisen aukon teki vahtimista varten 😉 Mukava blogi teillä ja mahtava kaksikko!
  Eroaako bostoninterrieri ja ranskis paljon toisistaan jos luonteita vertaa?

  9 marraskuun, 2011 5:47 pm

 10. Oho tuli osoite kirjoitettua ylempään kommenttiin väärin.

  9 marraskuun, 2011 5:51 pm

 11. Kyllähän nuo eroaa toisistaan, toinen on selvästi terrieri ja toinen bulldoggi. Onni on arvaamattomampi, itsepäisempi ja hermoheikompi. Litillä on isompi ego ja on päättäväisempi ja vahtiva ja puolustava. Yhessä pojilla on rajut leikit ja molemmat pitää pyllyrapsuista (että rapsutetaan takapuolen päältä). 🙂

  13 marraskuun, 2011 9:40 pm

 12. Okei 🙂 Mä vähän arvelinkin että eroa löytyy. 🙂

  20 marraskuun, 2011 1:20 pm

 13. mikko

  Hei

  Hieno sisustus silmä ja nyt siitä näkee paljon paremmin laajemmalle alueelle, ettei vaan mikään jää näkemättä. Kivä seurata teidän kohelluksia, mutta onko pojat arestissa kun ei ole hetkeen kuulunut mitään koiruuksia?

  19 huhtikuun, 2012 8:36 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s