Uusia tekemisiä ja yks Pikkutyyppi

Pikkasen voisin maistaa…

Ollaan me vielä täällä, ei olla muutettu mihinkään toiseen paikkaan tai hävitty tai mitään. Nykyään meillä on vaan uusia tekemisiä ni siks me ei olla kirjoteltu. Meillä on nimittäin oma Pikkutyyppi, ja sen vahtaaminen on melko aikaavievää puuhaa. Se tuli meille joskus kesällä jo, ja sillon se oli tosi pieni, eikä se ees kattonu meihin päin. Me ei saatu koskee siihen ku ollaan muka niin rajuja… Eikä olla, vähän vaan pussaillaan ja ehkä kokeillaan vähän tassulla. Nyt se ei oo enää niin pieni, vaan meiän kokonen jo, ja se kattoo meitä ja nauraa, ihan selkeesti tarkottaa et ”tuu tänne”, ja me aina välillä mennään ja vähän pussataan sitä, mä varsinki meen. Joskus se on aika raisu; välillä se metelöi ja kerran se melkein puri mua!! Kerran mun piti sanoo sille että ei saa kun se rapsutti mua niin lujasti! Mut enimmäkseen se on ihan harmiton ja kiva, siitä tulee varmasti ihan kelpo rapsuttaja kun nyt jo aletaan sitä harjotella. Mä voin harjotella sen kanssa rapsutusta ihan mieluusti.

– Onni

Hieno kieli sulla. Ootko sä jossain bändissä?

Meillä on oma Pikkutyyppi. Se on välillä tosi arvaamaton, siitä ei ikinä tiiä mitä se aikoo. Sen takia mä en meekkään ihan sen lähelle monesti, vaan hengailen vaan lähistöllä, mä oon silleesti järkevästi varovainen. Ehkä se on arvaamaton siks koska se on Tyttö. Tytöt on arvaamattomia. Puh. Välillä se on ihan kiva kumminki, sillon mä meen ja pusken sitä. Joskus se puskee takasin. Joskus se yrittää koskee muhun mut sillon mä yleensä meen pois, varovaisuutta juu nou. Mä oon alkanu sen Pikkutyypin viralliseks vahtijaks. Se on aika raskasta hommaa mutta mä selviän kyllä kun oon niin huippu vahtija.

– Liti

 

p.s. Vaikka meillä on uusia hommia ni tehään me vanhojakin hommia vielä: käyään akiliitämässä Äispän kaa (Litikin käy!) ja Liti käy näytelmissä. Me käyään vieläkin lenkillä Äispän kaa ja monesti toi Pikkutyyppikin tulee mukaan. Sillä on sellanen Vaunu millä se matkustaa ja siinä Vaunussa on meitä varten sellanen alapaksi. Ollaan testattu, ihan ookoo, mut kyl me mieluummin kävellään ja luetaan viestejä samalla.

Advertisement

10 responses

 1. MOOOOOI!!!!!! PITKÄSTÄ AIKAA!!! Meilläki on erikoisia lemmikkieläimiä!! Niitä ei saa ottaa suuhun, vaikka ne lentää. Käyn nuuskimassa, jos ne tulee lattialle. Ne on kyllä erejä ku toi teidän, en tiiä mikä toi teidän eläin on. Helka saattais tietää, mutta sei oo nyt tässä.

  4 toukokuun, 2012 11:52 am

  • Pikkutyyppi on Äispän pentu ja sekin osaa lentää. Joskus Iskä yrittää pitää siitä kiinni mut se vaan haluaa lentää. Sillon se tekee välillä ilmahyökkäyksiä, vähän pelottavaa… – Liti

   4 toukokuun, 2012 12:04 pm

 2. Siistii, että te ootte tullu takas! Mäki oon ollu aika niukkasananen mun plokissa, mutta ei se kyllä johdu siitä, että meille olis tullu tollanen pentu. Meille on tullu vaan ispä. Ispä on kans ihan harmiton ja kiva ja siitä on jo tullu kelpo rapsuttaja, et kyllä teilläki on varppina toivoo ton Pikkutyypin kans. Mä oon nähny lenkuroilla sellasia vaunuja, joilla Pikkutyypit matkustaa. Mä haluan aina kurkata niihin, ku mä rakastan pikkutyyppejä. Mä haluisin meillekki sellasen vaunun, varsinki jos saisin oman alapaksin. Sateella ja märällä sellanen alapaksi ois kätevä. Mamma vaan ei oo kuulemma aikeissa ihan hetkeen hankkia mulle sellasta vaunualapaksikompoo.

  4 toukokuun, 2012 12:51 pm

  • Mekin on nyt alettu kurkkii sinne Pikkutyypin kärryihi. Ja sekin aina kurkkii meitä sieltä vaunuista. Voithan sä Nakki yrittää jos sun Mamma hommais vaikka jonku vedettävän kärryn ja tekis siihen sulle sadekatoksen. Sit se vois ottaa aina sen varmuuden vuoks lenkuralle mukaan, että jos sataa niin Teidän Korkeutenne vois sit hypätä sinne ulkoilutettavan katoksen kyytiin ja sun Mamma vois vetää sut kotiin. Eiks ois hyvä idis, täh?

   14 toukokuun, 2012 9:29 pm

 3. Tervetuloa takasin! Meilläkin on ollu muutoksia. Wappu on muuttanu Sateenkaarisillalle ja Ainu on tullu meille asumaan. Meiän blogillakin on uus nimi.

  Opri

  4 toukokuun, 2012 1:22 pm

  • Teillä on ollu muuttoja sitte. Onnea uuesta blogin nimestä!

   14 toukokuun, 2012 9:31 pm

 4. Mä arvasin, mä arvasin! Kun sä kerroit et teille oli tullut joku pupu pehmolelu mihin ei saanut koskea. Tai oikeastaan mun kaiken kokenut emäntä arvasi. Mutta ootsä Onni lihonut? Kato kun mun emäntä laskee grammalleen mitä mä syön. Se on siinä tiukka, vaikka oikeesti se ite on vaan dietillä….

  14 toukokuun, 2012 8:13 pm

  • En mä oo lihonu, oon ihan yhtä linjakas ku aina ennenki. Tossa yhessä kuvassa se Pikkutyyppi vaan yrittää just purra mua ja se venyttää mun nahkaa, ni näyttääkse siltä et oon lihonu…? Äispä sanoo että painan ihan saman ku ennenki, vaikka se ei grammalleen ruokia (omia eikä meiän) mittailekaan. Mut Lipi on kyllä lihonu ja lihaksistunu. Siitä on tullu älytön mörssäri.
   – Onni

   14 toukokuun, 2012 9:38 pm

 5. Meillekki muutti yks pikkutyyppi, mut se on kyllä enemmän mun näkönen. Siitä on mulle aika paljon kaveria, ku se jaksaa leikkiä. Välillä kyllä mullekki sanotaa et pitää olla nätisti ja ei saa leikkiä nii kovaa.. Mut kyllä Rico saa! Sille ei sanota että nätisti mut onneks äite tajuaa laittaa sen häkkii rauhottuu jos se kiusaa mua kokoajan..

  20 toukokuun, 2012 9:28 am

 6. Teidät on tunnistettu, turha piilotella! Mun lokissa: http://lampuri.wordpress.com/2012/08/26/mun-loki-tunnistettiin/.

  Voisitte alkaa opettaa sitä tuttiaista kirjurihommiin… Se varmaan joutais aina hyvin…

  t. Helka

  26 elokuun, 2012 11:12 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s