Ketä ollaan

ONNI

Onni

Oon bostoninterrieriuros Onni, mun hienompi nimi on Barroco’s X-Pected Cowboy. Oon syntynyt Helsingissä 4.11.2006. Mun koiraäiti on Barroco´s Quo Diva eli ”Viivi” ja koiraisä on jo kauan sitten edesmennyt (miettikääs sitä!) Oui’s Hi Stepn CocaCola Cowboy. Lisäksi mulla on yksi veli, Barroco’s X-tra Cowboy eli tuttavallisemmin Otto. Otto asuu meidän kesämummolan lähellä ja me nähään joskus kun me käydään siellä kesämummolassa. Mä asun Vantaalla äispän, iskän ja  Litmasen kaa. Mulla oli ennen lemmikkikilpikonna Retku, mut se muutti. Sit mä sain pikkuveljen, Litin. Mä harrastan akiliitoo ja tokoilua ja oon Kuningas.

Onni KoiraNetissä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN53623/06&R=140

.

.

Liti

LITMANEN

Oon ranskanbulldoggipoika Litmanen eli Liti. Mun hieno nimi on Huitukan George Best. Oon syntyny Järvenpäässä 5.4.2010 eli oon vielä aika pien. Mun koiraäippä on Huitukan Escadabutterfly eli ”Kerttu” ja mun koiraiskä on A’vigdors Sirocco eli ”Bubba”. Mulla on 2 siskoo ja 2 veljee ja ne on kaikki piedejä eli aika valkosia. Mun väri on brindle eli tummanruskee ja juovikas. Äispä sanoo että mä juovitun koko ajan lisää. Sen juovittumisen lisäks mä harrastan painon nostoa, tokoilua, akiliitoputkissa juoksentelua ja Onnin kaa painimista. Mä oon jo aika taitava painissa ku me harjotellaan Onnin kaa tosi paljon. Ainakin monta kertaa päivässä.

Litmanen KoiraNetissä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI30428%2F10&R=101

Advertisement

7 responses

 1. Otto

  Hei Onni ! Kuulin kasvattajalta, että sulla on oma blogi. Niinpä ajattelin ilmoittautua. Asun Tampereella suuren metsän reunassa. Olet aika paljon minun näköiseni , ja meillä tuntuu olevan samanlaisia
  tapojakin. Nyt keväällä ilmassa tuntuu olevan todella paljon tuoksuja.
  Terveisin veljesi Otto

  28 maaliskuun, 2007 5:29 pm

 2. Hilma

  Vuh ja hau!

  Täällä saman kennelin kasvatti Hilma eli Barroco’s Qua Sera. Ihan sattumalta eksyin sivuillesi, kun isäntäni googlasi runoa hakusanalla ”Metsän poika tahdon…” ja mikä ihana yllätys! Esillä olikin varsinainen komistus 😉
  Asustelen samalla suunnalla emäntäni ja isäntäni kanssa kuin velipoikasi, vaikka emme olekaan tavanneet… eli Mansen tyttöjä ollaan nykyisin nääs.

  Iloinen sattuma tämä! Merkkasin sinut jo suosikkeihini 😉

  Noin komialle pojalle tykkäisin lähettää kuvani, mutta mihin osoitteeseen…

  Iloista joulun (ja pakettien!) odotusta toivottelee

  Hilma

  5 joulukuun, 2007 10:05 pm

 3. Hei Hilma!

  Toivottavasti saitte sen sähköisen postin minkä mun äispä lähetti sun äispälle (siitä on nyt jo vähän aikaa). Siinä oli äispän osote johon voit lähettää sun kuvan. Mä tykkään kovasti tytöistä ja tyttöjen kuvia ei voi ikinä olla liikaa. Kiva kun löysitte mut!

  – Onni (se komea poika)

  5 tammikuun, 2008 3:48 pm

 4. Oho. Mihin Retku muutti?

  9 kesäkuun, 2010 8:11 pm

  • Toim. huom. Retku muutti kummipojan luokse, ihanaan ja rakastavaan kotiin. Nauttii siellä kaikesta huomiosta, mahtavasta omasta tilasta ja päivittäisestä ulkoilusta. 🙂

   9 kesäkuun, 2010 8:54 pm

 5. Anniina

  voi että mulla on kan bostoni Barroco’s Galileo ”Murre” 🙂 söpö on ja kyllä samaa näköäkin on :))

  24 lokakuun, 2012 10:06 am

 6. Elina Mäkelä

  Hei. Olemme ottamassa toista koiraa ja punnitsemme eroja ranskiksen ja Bostonin välillä. Kumpaakohan voisit suositella enemmän ja miksi? Perheeseemme kuuluu pojat 6 ja 13v sekä kääpiösnautseri Paavo. Etsimme tervejärkistä, huumorintajusta koiraa tuomaan elämäämme vähän lisävaloa. Nyt vaan pitäisi päättää kumpaan rotuun kallistumme. Kasvattajat kuitenkin kehuvat vain omiaan, joten mitään puolueetonta mielipidettä en voi heiltä odottaa. Olis kiva jos ehtiit vastata vaikka yksityisesti sähköpostiin. Kiitos, ja hyvää joulua!

  18 joulukuun, 2013 9:52 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s