Turpiin tuli

Meinatiin eilen saada mamman kaa nekkuun puistossa. Me vaan hengailtiin siellä mun heinäpuistossa ihan viileenä mamman ja keltasen pallon kaa kun sinne tuli sit 3 isoo koiraa. Me vähän pörhisteltiin kaikki kun me ollaan kaikki poikia, ja ne ei meinannu millään uskoo et oon se joka määrää. Sit me lähettiin käppäileen sitä puistoo ympäri koko porukka ja yks kaks meille tuli pikku kärhämät siitä et kuka saa kävellä ja missä. Meille tuli mellakka kun ne isot nous kapinaan mun SUPERvaltaa vastaan; me huudettiin kaikki kilpaa ja ne isot yritti kaikki nitistää mut! Mamma sit tuli ja nosti mut pois sieltä kaikkien keskeltä, et jos ne sit rauhottuis kun mä lakkaan komentamasta. Sit läks.

Yks niistä isoista koirista, sellanen tosi iso keltanen noutaja, hyppäs takaapäin mamman tukkaan kii!!! Siinä se roikku ja ravisteli siihen asti kunnes Mamma laski mut alas ja mä viipotin takas villitsemään mun alamaisia. Sit me möykättiin vähän aikaa vielä ja kaikki mammat jatko matkaa paitsi yks joka alko kurittaa kammalla sitä yhtä isoo möyhentäjää. Me pojatki sit lopetettiin huutelu ja mentiin perässä. Sen jälkeen me leikittiin ihan nätisti yhessä, ne tajus et mä oon vaan kuningas, täts it. Mamman tukkaankaan ei sattunu kauheesti, sitä vaan lähti irti hirmu tukko. Mut mun SUPERvallan horjuminen oli kyl lähellä kun niitä kynsiä ja hampaita alko sataa joka suunnasta…

Advertisement

6 responses

 1. robeliski

  Hyvä Onni, sun kuninkuus puistossa sentään säily, kun mun ei annettu ees ottaa matsia eilen. Typerää. Mulla oli kuitenkin sairaan kivaa remutessa, huolimatta niistä typeryksistä jotka pilas mamman mielen.

  Hirmeen huonoo käytöstä siltä keltaselta noutajalta! Ehkä se erehty hännästä, jota repiä?

  Mulla on sellanen kutina, et tänään mennään pyörälenkille, kivaa!

  10 heinäkuun, 2007 10:48 am

 2. Eipä vissiin tökerö tapainen keltainen noutaja! Mutta onneksi ne nyt tietää kuka on sen puiston kunkku. Hyvä Onni, jatka samaan malliin ja puolusta Äispää!

  Olikohan siitä kampakurituksesta hyötyä. Ymmärsiköhän se pahatapainen koira, ettei tukassa saa roikkua, kun sitä kuritettiin just kammalla.

  10 heinäkuun, 2007 12:44 pm

 3. Meki tiietään yks keltanen noutaja, joka aina rähjää. Vaik kyllä me rähjätään takas. Onneks se on aidan takana, ettei käy kenenkään lettiin kii. Se oli varmaan ihan kamalaa, ku noutaja roikku sun mamman tukassa. Hyvä ku sä puolustit sun mammaa, jatka vaan samaan SUPERtyyliin.

  10 heinäkuun, 2007 2:25 pm

 4. Joo, onneks mä olin mukana. Muuten mamma ois varmaan vieläki sen keltasen noutajan hampaissa. Se oli yks toinen iso koira, sellanen Iso Musta Koira, joka sai sitä kampakuritusta ja se näytti kyllä tepsivän. Se vaan makoili hiekkakasassa loppuajan eikä tullu enää ees leikkimään meiän kaa. Kamala kampakuritus!!

  10 heinäkuun, 2007 2:51 pm

 5. Kuules Onska, sä oot selvästi kunkku! Mulla kävi samanlainen mäihä nuorempana koirapuistossa, koska kaikki ei selkeesti anna rispektii mun auktoriteetille!
  Ja sit meidän isi joutu heittään yhden koiran niskalenkillä kanveesiin, kun se ois syöny meitsin! Eikä kunkkua voi syödä, paitsi ehkä kuningatar.
  Sun kantsii kans ottaa henkivartijat mukaan sen emännän lisäksi.
  Terveisin
  kohtalotoveri Tahvo

  10 heinäkuun, 2007 5:28 pm

 6. Teiän iskä on tosi rohkee. Sä oot oikeessa: mä suojelen mammaa mut kuka turvaa mun selustan??? Mun pitää sit varmaan alottaa rekrytointi heti. Oliskohan Retkusta mihinkään? Se vois purra kaikkia epäilyttäviä tyyppejä jalkaan ja pissata päälle. Ja sillä on jo suojakilpikin valmiina.

  10 heinäkuun, 2007 9:40 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s