Mulla ja Ristolla on hirmeän kuuma!

Tällä viikolla on ollu hirmeän kuumaa. On niin kuuma et mä en jaksais oikeestaan tehä mitään. Me ollaan käyty lenkillä kyl joka päivä mut kun mä en oikeen jaksais sitäkään. Mä oonki osottanu mielipiteeni mammalle heittäytymällä kyljelleen maahan sit kun en vaan enää jaksa. Mä haluaisin kaikkein mieluiten hengailla meiän viileellä ja varjoisalla sisäpihalla mut mamman mielestä siinä oven edessä ei voi hengailla. Tyhmää.

Me käytiin yks päivä siellä mun kivan lääkäritädin luona. Mulla ku oli sillon kaikkien mammojen juhlapäivänä mammalle lahjaks se punkki, ni sit kun mä luovutin sen pois ni siihen jäi sellanen pahkura. Se pahkura oli vähän suurentunu ni lääkäritätin mielestä sitä piti mennä näyttämään. Se oli varmaan niin hieno et sekin halus nähdä sen. Se sano et punkin hammas on varmaan jääny mulle vaikka mä annoinki sen punkki-lahjan jo pois. Se pahkura voi kuulemma olla siinä vaikka mun koko elämän ja se on ihan ok. Pitää varmaan alkaa tutustua siihen kun kerran ollaan yhessä aina. Sen nimi vois olla vaikka Risto. Risto Punkinhammas.

Advertisement

3 responses

 1. Mulla ei oo vielä koskaan ollu yhtään punkkia. Mami vihaa punkkeja.
  Mut nyt sä voit esitellä kaikille typyköille Ristoa ja ne vaan valahtaa ihastuneina maahan. Oot niin raggari että!
  -Tahvo-

  7 kesäkuun, 2007 5:43 pm

 2. Hui! Kuulostaa aika oudolta otukselta se Risto, mutta varmaan se on ihan mukava, jos se ei kerta haittaa. Mulla oli kerran yks punkki. Maarit luuli sitä näppyläksi, ku se löyty ku se rapsutti mua. Sitten se alko kattoon että mikä ihme näppylä ja se oliki punkki! Sitä ällötti ja Ymbe otti sen irti. Sitten mulla oli kerran nenäpunkkeja. Niihin sain niska-ampulleja. Ne ei käyny yhtään kipeetä.

  Tälläki on hirmeen kuuma. Me käytiin eilen rantsussa.

  8 kesäkuun, 2007 10:24 am

 3. Me lähetään tänään mökki-paikkaan! Ja Turo tulee kans!! Lääh lääh mulla on kuuma! Päästäispä äkkiä sinne mökki-paikkaan!
  Mäkin sain eilen niska-ampullin ettei tulis enempää punkkeja ja Ristoja. Tää nykynen Risto on kyllä ihan vaivaton.

  8 kesäkuun, 2007 11:52 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s