Saunomiskilpailu

Meillä oli saunomiskilpailu ja mä voitin! Mä oon Löylymestari, wohoo! Mä en tienny että mä oon niin hyvä saunomisessa ku viimeks äispän piti pelastaa mut sieltä ylimmältä lauteelta ku olin ihan lääh ja puuh. Mutta nyt mä kekkasin että mä voinki hengailla siinä alempana ni siinä on paljon kivampi olla ja siitä pääsee ite poiskin sillon ku haluu eikä oo yhtään lääh ja puuh. Sit ku me Onnin kaa saunottiin ni mä jaksoin olla siellä saunassa pitempään. Ni nyt oon sitte Löylymestari ja aion jatkaa kanssa saunomista. Aion jatkaa sitä ihan kohta.

– Lipi the Löylymestari

Liti väittää että se on joku löylymestari mutta se puijaa! Se oli saunassa alemmalla tasolla! Mä oon isompi ja kuninkaallisempi ja jos joku on Mestari ni mä! Mä jaksan olla tosi pitkään saunassa ja ihan siellä ylimmällä tasolla missä kaikki Oikeet Löylymestarit on!

– Onni the Oikea Mestari

Advertisement

5 responses

 1. Mummiälestä te ootte aika sankareita molemmat. Mä en tykkää olla siellä saunassa laisinkaan.

  8 marraskuun, 2010 8:15 pm

 2. Mä en oo ikinä ollu saunassa enkä mee. Oon ihan varma ettei se oo hyväks turkille. Turkki saattas kuivuu ja käpristyy ihan kokonaan ja kuis sit vois mennä näyttelemään?

  8 marraskuun, 2010 9:49 pm

 3. Mää taas tiiän varmaksi, että te ootte erehtyny. Sauna on kyllä lämpimin paikka kotona ja siellä kannattaa vierailla mahdollisimman usein, mutta löylymestari… se taitaa löytyä ihan toisilta huudeilta…

  t. Lotta, suuremmoinen saunatonttu ja äärimmäinen löylymestari jo vuodesta 2010

  9 marraskuun, 2010 8:07 pm

  • Sä oot Lotta varmaanki tyttöjen kovin Löylymestari koska mä oon poikien Löylymestari ja Onni on Mestari.
   – Liti

   9 marraskuun, 2010 9:30 pm

 4. Turo

  Saunominen on huippua! Siitä tulee niin mukavan raukee olokin. Miä pidin vuoden tauon saunomisessa kun sähkökiuas vaihtui puukiukaaksi lasiluukulla mistä näkyy lieskat, se vähän jännitti. Mut nyt sitä onkin ihan mukava katsella ja kuunnella miten puut paukkuu. Onnin kanssahan me ollaan saunottu ihan kahestaankin, tuu Lipi mukaan joku kerta, pidetään poikien saunailta!

  15 marraskuun, 2010 5:07 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s