Lyttykuono

Arvatkaa, mulle sattu äsken yks tapaturpa. Me leikittiin äispän kaa pallolla, äispä heitti pallon aina keittiöön ja mä juoksin sit hakemaan sen ihan täysillä, ni sillon yhellä kerralla sattukin se juttu. Mä nimittäin juoksin päin seinää. Ehkä sen takia mulle tulikin tällänen lyttykuono kun mä törmäsin, kattokaa nyt mua! Mua ihan vinkautti kun se vähän sattu kun törmäsin, kun seinä ei väistäny yhtään mua. Palloa se kyllä väisti mut ei mua. Aika törkeetä.

Me käytiin tänään pitkästä aikaa puistossa äispän kans. Aina kun me mennään puistoon (mikä on muuten ihan liian harvoin) ni äispä on aina menomatkalla ihan sikahidas kävelemään, mut sit taas tulomatkalla se kiitää ihan älyttömän nopeeta. Mun tarttee aina menomatkalla vetää sitä perässä kun se on niin ä – lyt – tö – män hi – das ja sit tulomatkalla toppuutella sitä kun pitäis pysähtyy lukemaan viestejä ja kaikkee ja tyyppi vaan kiitää. Sillä ei oo kyllä mitään tajuu näistä asioista.

Puistossa oli Ronja. Ronja sattuu usein sinne sillon kun mekin satutaan. Ronja on kiva, se on aika näpsäkän näkönen typy ja sillä on mukavan kipakka luonne. Ettei oo mikään tossukka, äispän mielestä mun kanssa pitääkin tyttöjen olla sellasia topakoita. Muahan ei kyllä tytöt määräile, ei varmana. (Niinhän sä luulet…) Ronjakin kun mua komentaa ni mä vaan esitän et mä uskon mut en kyllä varmana usko. En usko varmana, ainakaan ekasta kerrasta.

Advertisement

6 responses

 1. Wappu

  Mä oon monasti kolauttanu nuppini johonkin mut ei se oo mitenkään vaikuttanu mun säkenöivään älyyni. Mamma sanoo et umpiluuhun ei mikään vaikuta. En tajuu…

  1 helmikuun, 2008 9:45 am

 2. tiitumorse

  Mäki oon törmänny seinään, ku ryntäsin pallon perässä. Ja kerran meni ihan pitkäks, ku tulin pihalta sisään ja liuin lattiaa pitkin melkeen toisesta ovesta ulos. Äispää nauratti.

  Terv. Titi-Uu

  1 helmikuun, 2008 11:46 am

 3. Ja mää puuhun, kun leikin Baron kaa. Mulla tuli kaks päivää kuolaa lätäköiksi asti, ei muuta vikaa onneksi.

  1 helmikuun, 2008 9:11 pm

 4. Me ollaan kyl törmäilty yhteensä aika paljon. Mun kuono on edelleen lytyssä, en tiiä oikeneeko se tästä enää ikinä… Äispä väittää et se on muka aina ollukki tällänen ruttunen, mut ei kyllä mun mielestä oo. Ihan varmana se meni nyt ruttuun kun törmäsin.

  1 helmikuun, 2008 9:50 pm

 5. Määki kerran lapsena törmäsin koivuun, ku en nähny sitä kaiken lumen keskellä. Kävi olkapäähän, mutta ei kovin kauaa. Ja sit kerran törmäsin Maaritiin ku se oli pimeässä ja kuttu mua, eikä kertonu, että se oli just siinä. Mulle ei käyny yhtää, mutta Maaritilla kävi polveen.

  Me nähtiin ihan sun näkönen bostonilainen koira telkkarissa ja se vaikutti hirmeen kivalta. Ois kiva jos tulisitte vaikka huomenna päivällä meidän puistoon, ku me varmaan ollaan menossa sinne. Mää voisin vähän rökittää sua, ku tytöt tietää aina paremmin. Vielä paremmin ku kuninkaat!

  2 helmikuun, 2008 8:50 pm

 6. Mustakin ois hirmeen kiva tulla teiän puistoon tänään! Mulle kyllä sopiskin kun ei mulla oo mitään muita suunnitelmia. Määpäs kysyn äispältä…
  … ei me voida muka tulla. Jotain pitkästä matkasta ja muista suunnitelmista… Tyhmä äispä, aina estää kaiken kivan!
  Oon ehkä vähän erimieltä tosta et tytöt muka tietää paremmin ku kuninkaat… Mä tiiän kyllä kans kaikesta kaiken ku mä en oo pelkästään kuninkas vaan myös tarkkailija. Tarkkailijat tietää kaikista eniten! Mut jos säkin oot tarkkailija ni voit sit tietää yhtä paljon ku mä.

  3 helmikuun, 2008 9:41 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s