Vaatimaton riimus

Me käytiin eilen äispän kaa tenppukoulussa ja arvatkaa mitä?! Se ope sano että mä oon riimus!! Riimus tarkottaa sitä et on SUPERhyvä ja paras jossain, ni mä oon SUPERhyvä eli paras temppukoulussa! Ne kaikki muut kamelit vielä harjottelee siellä kaikkia temppuja mut mäpäs osaanki jo kaiken! Mä voin kertoo mitä kaikkee mä siellä osaan: istu, maahan, paikka, tänne, seuraa, sivulle, tassu, toinen, kuole, kieri, pyöri, pupu, vitoset, odota, ei ota. Ni ne ainaki. Ja toiset vielä harjottelee vaan ja mä jo osaan ne kaikki. Mä oon riimus. Äispäki sanoo et ”kerranki”, ni taas kerran joo. Mä oon aika usein paras kaikessa. Ja vaatimatonki oon, tosi vaatimaton ja komee. Tänäänki yks täti ihasteli mua kun mä istuin vaan autossa. Niin komee mä oon.

Advertisement

6 responses

 1. No eipä ollu yllätys, että oot kaikkein paras teijän koulussa! Sun kandee ehkä kans ruveta opettajaksi. Se on ihan mukavaa. Mää opetan käyttääntymistä ja nää voisit opettaa tenppuja.

  Mää ossaan noista tempuista nää: istu, maahan, paikka, tänne, seuraa, tassu, toinen, odota. Paitsi se odota on vähän outo temppu mun mielestä.

  7 marraskuun, 2008 3:18 pm

 2. Niin ku se ei oo ees mikään temppu kun vaan ei saa mennä tai ottaa tai tehä mitään. Pitää olla vaan. Miksei sit samantien sano että ”ole”? Ihmiset ON.

  7 marraskuun, 2008 4:06 pm

 3. Mä osaan nää: istu, maahan, seiso, halt (meinaa että pysähdy), sivu, seuraa, oikee, vasen, hög femma (niinku hai faiv), tänne, eteen, vilkuta, pyydä lupa… huh, en jaksa luetteloida enää… Sit paras temppu mun mielest minkä osaan: ole hyvä! Se tarkottaa et saan ruveta syömään!

  7 marraskuun, 2008 9:55 pm

 4. Nii, vähänks oon pöllö ku en muistanu et osaanha mäkin vitoset ja ole hyvä -n kanssa. Mut se mun ole hyvä tarkottaa sitä että saa mennä ja tehdä.

  7 marraskuun, 2008 11:14 pm

 5. Mun lempparitemppuja on kans ole hyvä, ota, ota vaan ja juu otaota. Ne on helppoja ja saa hyvän palkinnon. Loistava vaiva-laatusuhde!

  10 marraskuun, 2008 7:38 am

 6. Kerrassaan äärimmäisen SUPERloistava. Hyviä temppuja on ne.

  10 marraskuun, 2008 12:12 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s