Mu(s)tanaamio

Tänään meidän pihalla kävi kuhinaa, siellä oli monta eri naapuria ja mun naiset Pertta ja Annakin kävi siellä. Mun mielestä kaikki tollaset vierailut on ihan huippukivoja, mut nyt MUA ei päästetty pihalle ollenkaan! Mä jouduin olee yksin sisällä kun muut oli ulkona ja rapsutteli seiniä ja muita koiria. Mä kattelin ikkunasta ja koitin koputella et ”hei! avatkaa ovi!”, mut ei kukaan kuullu mun koputtelua.

Sit vasta kun kaikki oli lähteny ni mä pääsin ulos, niin tyypillistä ajattelemattomuutta iskältä ja äispältä. Mun piti tietty heti tutkii et mitä kaikkee siellä on tapahtunu, ja lukee Annan viesti jonka se oli mulle jättäny. Mut sit tuli ylläri-pylläri: mulle oli jätetty sinne yhteen nurkkaan naamioitumisvehkeitä! Siellä oli muovipussissa sellasta harmaata naamioväriä ja mä ajattelin et tää on just sopivaa tälläselle naapuri-akentti-kuninkaalle! Mä tein itestäni mustanaamiota, kun mulla on muutenki tota mustaa jo jonkin verran. Mä yritin laittaa sitä naamioväriä kaikkiin valkosiin kohtiin. Kun mun naamioitumisleikki oli valmis, mä menin sisälle. Iskä ihastu tosi paljon mun naamio-asuun ja se huusi äispänki kattomaan miten hienona mä olin. Äispäkin ihastu ja otti musta valokuvia.

Sit tapahtu kyllä yks aika ikävä käänne, nimittäin äispä päätti pestä ne mun naamiovärit pois. Vaikka mä olin just nähny niin suuren vaivan (tai ei se kyllä mikään vaiva ollu vaan ihan ältsin hauskaa!) ja saanu ne naamiovärit paikalleen!! Mä en muutenkaan tykkää pesuista, kun menee korviin vettä ja alkaa niiskuttaa, mut tää pesu oli kyllä kaikkein kamalin ikinä! Äispä pisti vettä mun naamaan!! Eihän naamaa saa pestä!! Se oli kauheeta kiinalaista vesikidutusta ja se kesti ja kesti… Onneks se kuitenki lopulta loppu ja mä pääsin äispän syliin köllimään ison pyyhkeen sisässä. Brrr! Tästä hyvästä mä ansaitsisin kyllä vähintäänki pussillisen sikasipsiä, tai vaikka sitä pikkuihmisen herkkumössöä mitä sain yks päivä, tai kunkkukinkkumakkaraa suoraan paketista…

Advertisement

2 responses

  1. Wappu

    Jos sun iskä ja äispä ei vaan yksinkertaisuudessaan tajunnu ottaa sua pihalla sillon ku kaikki muut oli siellä… jos niillä on se tementoori, niinku munkin mammalla. Tänäaamunakin se unohti et koirat syö N-A-P-P-U-L-O-I-T-A, eikä mitään vihannesmössöjä… onneks siel mössössä oli ees vähän satumia seassa.

    26 toukokuun, 2008 8:36 am

  2. Joo todellakin niillä on varmana tementoori! Mulle kyllä kelpais vihannesmössötki, mieluummin ku pelkät nappulat. Iskän tementoori on varmana pahempi ku äispän, se unohtaa melkein AINA, että napojen sekaan pitää laittaa kinkkusiipale tai juustosiipale tai joku lisäke. Äispän tementoori ei oo yhtä huono kun se muistaa sen kyllä aina.

    27 toukokuun, 2008 11:50 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s