Isomummula on paikallaan

Mä tiiän sen koska mä kävin kattomassa sitä ja isomummua ja isopappaa kanssa samalla. Siellä oli kyläilemässä paljon kaikkee muitaki tuttuja, niinku mummu ja pappa ja yks pikkuihminen. Isomummula on huippu paikka kun siellä voi juosta ihan kauaskin ja silti olla omalla pihalla. Mä kävin kans kattomassa naapureita ja tutkailemassa metsää. Isomummula rules.

Iskä pyydysti vedestä saksiniekkoja ja mä olin kanssa siinä mukana vähän niinku apumieskoirana. Pappa jätti vahingossa yhen saksiniekan siihen rantaan ni mä otin sen ja vein sen pihalle. Mä aattelin et se vois olla mun lemmikkikaveri, mut se saksikaveri ei ollukaan samaa mieltä. Se alko sätkiä kamalasti ni mä vähän tassutin sitä silleen et ”ootkos nyt siinä kunnolla”. Mut se ei vaan rauhottunu ollenkaa vaan jatko sätkimistä, ni mä tassutin sitä lisää. Mun mielestä sen olis pitäny rauhottuu mut se rupes ilkeeks ja puri mua varpaasta! Ilmeä saksiniekka tympäle!

Mä sain siellä kanssa kaikkee kurmee-ruokia. Kurmee-ruoat on sellasia hienoja ja SUPERhyviä ruokia, just sopivia kuninkaille ja muille SUPERkoirille. Mä söin isomummun tekemiä lihipullia ja perunankuoria ja sieniä ja hyviä heiniä ja käpyjä ja pikkuihmisen ruokaa ja puuroa ja karkin ja sipsua. Ja ruoan kanssa mä join saksiniekkojen vettä niitten kupista. Sopivaa ravintoa kuninkaalle, sanon minä.

Advertisement

2 responses

  1. Se on kans aika iso mummola se missä Caro ja Mummo nykyään asuu. Paljo isompi ku tavallinen Mummola.

    Mutta siis mikä toi niekka on?! Näyttää ihan oudolta! Toooooosi oudolta! Ja ihan varmaan kuninkaille soveliaalta tutkimuskohteelta! Ja ehkä sitten ravinnoltaki. Vaikka ei se näytä kyllä kovin ravinnolta.

    8 syyskuun, 2008 8:46 pm

  2. Enhän mä sitä syöny! Ei sitä voinu syyä kun se oli ihan kova ja nipisteli vaan mua. Ei se mitään ravintoo oo. Ne oli kunkkuravintoo ne sienet ja heinät ja lihipullat ja perunat ja muut. Mutta tutkimuskohteeks mä voin sen saksiniekan kelpuuttaa, kun ei siitä lemmikikskään ollu.

    8 syyskuun, 2008 9:35 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s