Mökkikeikka

Ette ikinä arvaa missä mä oon ollu!! Mä olin mökillä!! Mut en mun ja Turon omalla mökillä, vaan naapurin PA:n ja KA:n kaa niitten mökillä!! Vähänkö oli huippuu!!

Me vaan lähettiin autoileen yhtenä päivänä niitten kaa ja sit kun me pysähyttiin ni oltiin niitten mökillä. Siellä oli tosi paljon Pertan hajuja ja mulla meni tosi kauan ku mä haistelin ne kaikki ja luin kaikki viestit sieltä. Mä sain kaikkia herkkuja siellä, kalaa ja sellasta. Oli kyllä paljon paremmat sapuskat ku kotona, sanon mä. Äispä ei ikinä vaivaudu tekemään mulle savukalaa, laiskimus. Me syötiin ulkona herkkuja ja hengailtiin auringossa. Mulle tulee aina mökillä kauhee väsy, niin tuli nytkin. Mökillä jotenki aina nukuttaa paremmin ku missään muualla. Mä sain nukkuu PA:n vieressä, me nukuttiin ihan poski poskee vasten sen tyynyllä.

Tänään me tultiin mökiltä pois ja mä tulin omaan kotiin. Mä meinasin eka et käyn vaan kotona käymässä ja meen sit takas PA:n ja KA:n luokse, mut äispä sano et ollaan nyt ihan kotona vaan, ni mä sit jäin tänne. Äispä haisi reissulta ja iskä haisi reissulta ja sipseiltä. Onkohan ne käyny jossain sipsireissulla sillä aikaa ku mä olin mökkeilemässä… Hmmm… No, olkoon käyny vaikka missä, mun reissu oli ihan varppina parempi. Mulla oli ihan huippu mökkireissu, kiitti  PA ja KA!!

Mökkiunet 1 Mökkiunet 2 Piknikillä

Advertisement

11 responses

 1. Jörgen

  Oi, oon niin kade, en oo viel päässy yhtään mökille tänä vuonna, mut kyll mulle on luvattu, ett pääseen viel. Meiän mökillä saa makkarankuorii, ootko koskaan maistannu, ne on ihanii.

  25 toukokuun, 2009 7:47 pm

 2. Oon mä joskus maistanu, mut niissä on yleensä ollu makkaraa sisällä. Sillon talkoissa viimeks me käytiin naapurin Annan kaa syömässä makkaraa ja kuoria.

  25 toukokuun, 2009 8:39 pm

 3. Mamma söi just makkaraa eikä antanu mulle ku pienen siipaleen. Se söi papuja ja kananmunia kanssa. Ja paahtista. Musta se oli tosi väärin ku se ei antanu mulle niitä kaikkia, ku ne kumminkin on tollasta enklantilaista ruokaa ja mä oon enklanninkoira.

  27 toukokuun, 2009 5:17 pm

  • Huutava vääryys!! Enempihän ne olis sit sulle kuulunu ku sille, kun sä oot enklantilainen ja sun äispä ei. Kai nää edes mukisit kovasti ja tuhahtelit suureen ääneen?

   27 toukokuun, 2009 8:44 pm

 4. Anna

  Oli muutekseen upee piiiiitttttkkäääää mökkiviikonloppu. Meillä vaan emäntä yksi kaikki yöt, niin ettei meinannu saaha rauhassa nukutuksi. Saikohan se sen lunssan niistä talkoomakkarankuorista?
  Kerro Onni siitä landepaukusta, jonka sinä olit kuulemma nähnyt siellä maalla (Pirkko vähän kuiskas).

  28 toukokuun, 2009 3:25 pm

  • Ai siitä isosta murisijasta? Sellasen mä näin sillon vikana päivänä. Se näytti sellaselta et sitä kantsii pitää silmällä kun se muris niin kauheen lujaa ja pyöri sinne tänne. Ni mä sit tarkkailin sitä silmä kovana koko ajan. Ei se hyökänny onneks vaan muristeli siellä pellolla vaan.

   28 toukokuun, 2009 9:45 pm

 5. Mä sanoin mammalle et ”kimme tö sosits!” mut se ei kait ymmärrä enklantia ku ei tajunnu antaa sitä makkaraa. Toivottavasti se ymmärtää irlanninkieltä paremmin ku se on lähössä sinne…

  28 toukokuun, 2009 5:59 pm

 6. Jörgen

  Siks saan vissiin vaan kuoret, ku mamma on jostain lukennu, ett makkara on vaarallista koirille.

  29 toukokuun, 2009 7:31 am

  • Mä luulen että sua on ehkä nyt puijattu… Jos se on vaan joku sun äispän salajuoni että se saa syyä kaikki makkarat ite.

   29 toukokuun, 2009 8:36 pm

 7. Jörgen

  Oisko noin, äiskä on kyl toisaalta aika tyhmä…

  30 toukokuun, 2009 8:03 pm

  • Eihän se oo tyhmä, viksuhan se on jos se osaa tolleen sua puijata! Mut sun pitää olla vieläkin viksumpi ja juonikkaampi et saat jatkossa makkarasta muutaki ku kuoret.

   31 toukokuun, 2009 1:20 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s