RIKS RÄKS JA POKS!

Arvatkaa ihan kamalaa tapahtu! Meitsi ihan kaikessa rauhassa vaan etti nakkipiiloja ku iskä piilotti. Meitsi vaan ihan rauhallisesti nuuskutti ja etti niitä nakkisia, mitään pahaa en tehny kenellekään. Ni yhtäkkii kuuluu vaan RIKS RÄKS JA POKS ja taivas alkaa pudota mun niskaan!! Kamalista kamalin ääni ikinä ja jylinä ja ryminä ja palasia lenteli ja mä juoksin äkkiä alakertaan karkuun että apuuuuuuuuaaaaaaaaaaa!!! Äispä ja iskä oli tosi rohkeita, ne vaan meni kattoon että mikä siellä rymisee, mä en menny vaan menin keittiön pöydän alle piiloon oottaan et millon on turvallista tulla esiin. Ehin olla siellä pöyän alla aika kauan ku äispä haki imurivihulaisen turvakseen sinne ylös ni en halunnu mennä sit sinne päinkään ku imuri on toiseks pahin heti niskaan putoovan taivaksen jälkeen. Äispä sano että tuli seittemän vuoden epä-Onni nyt. Mut ei meille ketään tullu, mä näin sieltä pöyän alta ovelle koko ajan eikä tullu ketään ovesta. En tajuu, se puhuu sekavia aika usein.

Hullu juttu, sit ku kävin äispän kaa tarkistamassa makkarin sen jälkeen ku imurivihulainen oli menny pois, ni siellä ei ollu mitään outoo. Mä nuuskutin mattoo ku siinä hais katastroohvi, mut mitään ei näkyny missään. Paitsi 2 nakkista, söin ne pois kuleksimasta.

Advertisement

5 responses

 1. Joku vihulaispommittaja siis hyökkäs sun kimppuun? Hirvittävää! Kauhiaa! Voiko mihkään enää luottaa? Onneksl öysit sentään ne nakkikset!

  29 lokakuun, 2009 9:22 am

 2. Ootko nähny sitä epä-Onnia missään vieläkään? Eihän siinä nyt käyny niin että susta tuli epä-Onni? Tunnetko ittes vielä ihan normaaliksi Onniksi?

  29 lokakuun, 2009 10:25 am

  • Ei oo epä-Onnia näkyny, ja kyl mäkin oon kai ihan normi-Onni vielä. Vaikkakin musta on kyl ollu ihan kiva lenkkeillä viime päivinä, että onkohan sittenki tapahtunu jotain ku en mä aikasempina päivinä tykänny lenkkeillä… Toivottavasti mä en epäydy ja muutu jokskuks epis-Onniks, en haluuuuu!

   29 lokakuun, 2009 8:19 pm

 3. Anna

  Minusta kun tuntuu näin hollin aikaa pohdittuna, että se olikin ”aikamerkki”. Semmonen PLIM PLOM, että herätkää hei kohta on ONNIN SYNTTÄRIT….., niin ettei kukaan vaan unohtais …..

  15 marraskuun, 2009 2:54 pm

  • Se ehkä saatto ollakin sellanen merkki. Onneks ei mun synttäriä unohettu, vaikka äispä unohtikin kirjottaa siitä tänne ajoissa. Nyt on kirjotettu kummiskin.

   16 marraskuun, 2009 11:13 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s