Salaisuus paljastui!

Mulla on ollu pikkuprojekti päällä tässä viime päivinä ja se on ollu mun ikioma SUURI SALAISUUS. Nyt se kuitenki paljastu kun mä aloin vahingossa työstämään sitä jo sillon kun äispä oli vielä kotona. Harmi kun mä unohdin sen läsnäolon, nyt se rojekti on sit vähän niinku pilalla.

Mun projekti koskee seiniä ja reikiä ja lattiaa. Mä oon ihan salaa kuopsuttanu seinästä palasia siitä kohtaa missä lattia ja seinä kohtaa. Siinä lattian ja seinän välissä on sellanen sopiva rako mihin mun etukynnet sopii just hyvin. Siitä mä oon kuopsuttanu sitä seinää ja syöny tietty ne kuopsutuksen jäljet pois ettei äispä saa asiasta vihiä. Mä olin vasta päässy alkuun, mulla oli kaks projektityömaata siellä keittiössä, mut nyt ne on piilotettu ja mä joudun hengaamaan pelkästään majassa vähän aikaa. Voihan harmien harmi!

2 responses

  1. Wappu

    Mamma tietää yhen hemmon jolla on kans vähän samantyyppinen rojekti ku sulla. Se tosin laittaa lisää tavaraa seiniin (ulkopuolelle) eikä ota pois. Tosin se on kai ekaks ottanu jotain veks. Jos se tarttee viel seinänpoistoapua ni sä voit varmaan mennä auttaan sitä. Mä voin kysyä mammalta.

    5 syyskuun, 2008 4:19 pm

  2. Joo kysy ihmeessä, kun nyt nää kotihommat on vissiin mun osalta taas vähäks aikaa tehty. Äispä sanoo et ei tartte enää remontoida kiitos. Vaikka ihan mielelläänhän mä sitä teen.

    5 syyskuun, 2008 6:36 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s